sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pistoa toisen perään

Mua on purru joku hemmetin öttiäinen.. en tiiä onko se tunnettu lajike, mut joku semmonen kuin Cosplay-kärpänen O.o Kyllähän se on purassu jo ennenkin, nyt vaan huomaan sen erityisesti. Nimittäin tällä viikolla oon joka päivä halunnu väsätä jotakin cossia, eikä loppua oo meinannu näkyä. Varsinkin telkkaria tai jotakin animea katsoessa oon antanu neulan viuhua (käsin ku oon ommellu). Nyt vaan tuntuu vähän tyhjältä, ku tarvittavaa kangasta ei ole, niin ei voi tehä mitään eteenpäin... 

Jonkinmoinen nukke tuli tehtyä ja pieniä "nökiäisiä". Arvaako kukaan mihin noi liittyy? 8D Nukesta ainakin sain kommentin, että näyttää ihan voodoo-nukelta. No, sitä se tavallaan onkin :D Tuli huomattua tota nukkea kuvatessa, että se näyttää kuvassa ihan kamalalta, livenä se on paljon hienompi! Ainakin omasta mielestä, mut keskeneräinenhän se nyt viel tässä vaiheessa on.


Keskeneräinen nukenkuvatus.
Pienet palaset (kuulemma nökiäiset :DD), on tehty ihan tarkotuksella huonoiksi, koska niiden pitäisi hajota, mut en ihan hajoamispisteeseen niitä tehny. Sinistä varten oli pakko tappaa hiirimaton päällikangas. Halusin sinisen, eikä sinistä kangasta ollut muuten saatavilla.


Pieniä palleroita, joiden pitäisi puhjeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti