perjantai 6. heinäkuuta 2012

Yes, my Lord

Sain tossa perjantaina 29.6. (muistaakseni?) katottua Kuroshitsujin loppuun! Ajattelin sit, että voisin vähän turista siitä täällä, vaikkei ketään kiinnostaiskaan >8) Jos et oo Kuroshitsujia nähnyt ja meinaat sen joskus katsoa, niin älähän lue eteenpäin. Jos taas olet nähnyt tai et meinaa katsoa, niin feel free to read. 


Kuroshitsujihan kertoo siis Sebastian Michaeliksesta, joka on demoninen hovimestari ja henkivartija 12-vuotiaalle Ciel Phantomhivelle. Ciel työskentelee kuningattarelle ja johtaa Phantomhiven aatelissukua ja lelu- ja karamelli-imperiumia. Ciel asuu Phantomhiven kartanossa, jossa asuu myös Sebastian, kokki Bardroy, sisäkkö Mey-Rin, puutarhuri Finnian ja hovimestari Tanaka. Neljä viimeisintä ovat sivurooleissa, mutta heitä näkyy silti animessa varsin reippaasti. Heistä ehdottomat suosikkini ovat Finnian ja Mey-Rin! Cielillä on myös todella ärsyttävä tyttöystävä Elizabeth, joka toisinaan osaa olla myös siedettävä.
 
Sitten itse animesta: pidän erityisesti sen musiikeista! Aristokraattinen musiikki on jotenkin niin lumoavaa ja sopii erityisen hyvin kyseiseen animeen. Kuroshitsujissa on kaksi kautta, joista itse pidän ensimmäisestä kaudesta enemmän. Toinen kausi keskittyy mielestäni aivan liikaa Alois Trancyyn ja se päättyy ihan tyhmästi D: Ensimmäinen tässä animessa oikeasti inhoamani hahmo oli Grell Sutcliff (no mm. siksi ku se tappo Cielin tädin, Madame Redin :< ja se oli vaan ärsyttävä.), joka parin jakson jälkeen osoittautuikin varsin vekkuliksi. Myöhemmissä jaksoissa sitten vaan odottelikin, että koska Grell astuu parrasvaloihin. :'D Raukkaparka ei saa Sebastianilta vastakaikua. 

En oikein tiedä, kuka noista hahmoista on suosikkini, kun tykkään monista. Ehdoton kärkikasti on kuiteskin Ciel, Mey-Rin ja Finnian. Sebastian on ehkä siinä neljäntenä, koska se välillä ärsyttää mua. Alois Trancy taitaa kuulua sitten häntäpäähän Clauden kanssa.


Tää aiheutti vähän samanlaisia viboja kuin Soul Eater, eli jaksot loppui liian lyhyeen. Joka jakson loppumisen jälkeen oli "vielä yksi jakso" ja unirytmi sekaisin x 100. Soul Eaterin kanssa tuo oli vielä suuremmassa roolissa ja unirytmi oli vielä enemmän sekaisin...
Nyt ois sit katottavien listassa seuraavina FMA, Hopeanuoli, Bleach ja Tiger & Bunny. Miten saan noi koskaan katottua x_X Varsinkin ku Bleachissa tais olla jotain yli 300 jaksoa?

Täst piti tulla lyhyt postaus, mut hups... :D Ainiin, ostin tänään Death the Kidin asuun kuuluvat aseet 8) Samalla ostoreissulla löysin Soul Eaterin mangan toisen osan <3 Ahmin sitä täällä jo, ja taas pitää venata kaksi kuukautta seuraavaan osaan. :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti