perjantai 20. heinäkuuta 2012

Soul Eater

Tiger & Bunny ja Trinity Blood on nyt vasta tuloillaan, joten ajattelin ruveta katsomaan uudestaan Soul Eateria. Aattelin sitten siinä samalla, että voisin ehkä vähän turista enemmänkin. Soul Eaterin perusjuonihan on, että on meistereita ja weaponeita, jotka yhdessä keräävät 99 kieroutuneen ihmisen sielua ja yhden noidan sielun. Näin ollen weaponista tulee arvostettu Deathscythe, jota itse Shinigami-sama pystyy käyttämään. 

Ihan btw, ehkä yks parhaista kohtauksista, jossa on Shinigami!

Päähenkilöinä Soul Eaterissa ovat meisterit Maka, Black Star ja Death the Kid, sekä heidän weaponinsa Soul, Tsubaki ja Liz & Patty. Sen enempää en jaksa henkilöitä esitellä, vaan siirryn listaamaan hyviksistä sekä pahiksista parhaimmat, ärsyttävimmän hahmon ja pari muuta seikkaa! Saattaa sisältää spoilereita.


Ensinnäkin paras hahmo koko sarjassa, no se tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että se on tottakai Death the Kid. :D Tuo symmetrianeuroottisuuden multihuipentuma säväyttää kaikkein eniten ja hänen taistelutyylinsä on omasta mielestäni paras. Lisäksi Kidillä on kaksi asetta, jota ei muilla meistereilla olekaan, joten siinäkin mielessä hän on omalaatuinen! Animessa DtK:lla on mielestäni paras tunnari ja kyseinen tunnari löytyy myös puhelimestani soittoäänenä... Ensin se oli herätyskellon äänenä, mutta totesin sen sopivan paremmin soittoääneksi :D Kyselin jo siskoltani, olisiko mahdollista värjäyttää minulle DtK:n hiukset, mutta se olisi kuulemma jokseenkin hankalaa toteuttaa. :< Petyin, mut voinhan mä aina laittaa sen peruukin päähän, kun siltä tuntuu. 8) Animen hyviksistä Kidin lisäksi paras on Justin Law, jota cossasinkin Desuconissa. Justin on nuorin Deathscythe koskaan ja ainut weapon, joka toimii ilman meisteria. "Kuurolla" Justinilla on parhaat letkautukset ja onhan senkin taistelutyyli ja aseet erityisen hienoja myös. Miksi se sitten on "kuuro"? No koska sillä on koko ajan kuulokkeet korvissa (ellei joku lyö tai potkase sitä) ja popittaa vaan! Yhdestä aiemmasta postauksesta käykin ilmi, että olen väsäämässä Justinin Carcan Claw:ta. Teen ehkä sen giljotiininkin Justinin kädessä ja "raahailen" niitä sitten ensi Desussa! 


Pahiksista kaikkein pirullisin ja paras hahmo on tietysti Medusa-noita. Medusa on niin pahiksista kuin noidistakin paras. Ne muut on ihan nössöjä, Medusa sentäs käyttää noituuttaan hyväksi kunnolla! Pikku-Medusa nyt on vähän lame... 


Entäs sitten ärsyttävin hahmo? No tietysti EXCALIBUR! Ei luoja... tarviiko siitä edes kertoa enempää, miksi se ärsyttää? Typerät jutut, luulee olevansa mahtein, haukkuu kaikkia typeriksi vaikka on itse se typerin. Se sen laulaminen jää soimaan päähän. Myöskin kaikessa nörttiydessään Ox on ärsyttävä (nörttiyden ärsyttävyydessä Maka tosin ei jää kauas). Onneksi Liz nyppäsee siltä ainoan päälaella olevan hiuksen! :D 

Excalibur
Ox


Animen paras jakso? Siihen sanoisin, että ehdottomasti episode 6! Death the Kid saapuu Lizin ja Pattyn kanssa Shibuseniin ja Black Star tietysti haluaa taistella niitä vastaan. Se taistelukohtaus on kaikkein paras <3 Kid hakkaa molemmat, Black Starin ja Soulin 8D Vaikkakin se tuupertuu itsekin lopussa hiusten leikkaantumisen vuoksi... symmetria meni. 

Mistä sen sitten huomaa, että tykkään Soul Eaterista paljon? No vaikka siitä, että mulla on Soul Eater -cossi ja toinen tuloillaan. Lisäksi olen ostanut DtK:n sormukset ja kaulakorun... metsästän vielä jostain itelleni DtK-figuurin! Nii ja oon himoinnu yhtä peliä, mut se on PS2:lle ja mulla on PS3, enkä tiiä käykö se siihen. :< Seuraavaksi sitten kuvat sormuksista ja kaulakorusta: 

Sormukset tuli Singaporesta kolmessa päivässä, hintaan 20e.


Korun kääntöpuoli
Kaulakorun nappasin Anikin kautta hintaan 2e.
Anime on mun mielestä tosi onnistunut, vaikka loppu onkin huono. Kaikessa yliluonnollisuudessaan se tempaisee mukaansa ja ainaki on saanu mut toivomaan, että oma elämä ois Soul Eateria :D Oon saanu jo pari ihmistä kattomaan Soul Eaterin ;) Ite kärvistelen mangan suomijulkaisuiden kanssa, koska niitä tulee liian hitaasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti