sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Omistautumista?

Viime postauksessa taisin mainita jotain Justin Law:n kehittämisestä? No, eilen illalla huomasin, että kävin sitten sanoista tekoihin! Kymmeneltä illalla tulee parhaat ideat... Jonkin aikaa olen kaverilleni puhunut tekeväni Justinin Carcan Claw -aseen, eikä mennyt aikaakaan kun nenäni edessä oli paperia ja rupesin luonnostelemaan.

Tommonen pitäis tehä...
Mutta mitäs mä sitten tein? Aluksi ajattelin, että yksi paperi riittää, johon piirtelen vähän kaikkea. Mut eihän se sit enää riittänytkään ja vähän ajan päästä huomasin, että onkin vähän enemmän paperia lattialla. Alkutekijöissään tuo prototyyppi näytti tältä:


Taistelutanner
 
Tosta näkee hyvin, että mitä kaikkea mä sit käytinkään ton tekemiseen, eli paperia, kynä, kumi, sakset, harppi, teippiä ja todella lujat hermot! Kaarevia osia oli tosi mukava teippailla yhteen ku paperi halus leijailla ties minne! Mä mitään hifistelemään käy, tolleen se onnistui varsin hyvin :D Loppujen lopuksi sitten sain sen kasaan, äärimmäisten taisteluiden ja muutaman ärräpään jälkeen. Se näyttää varsin onnistuneelta prototyypiksi. Lopputulos (jota en tee paperista) tulee sitten olemaan jotain paljon hienompaa kuin tämä! Mut tosta on hyvä lähteä. Vai? 

Näyttää edes vähän siltä!

Minäkö hurahtanut cossaamiseen? En kai :| Pois se minusta... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti