tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tästä se lähtee!


Nimittäin uuden blogin pitäminen, aiemmastahan Kun lähdet armeijaan –inttiblogistani on kohta jo vierähtänyt vuosi ja tuli ajatus (ja ehkä vähän haluakin) ruveta taas bloggaamaan. Ei, tästä ei tule sellaista jokapäiväistä ”tänään tein sitä ja söin tota” –blogia, koska niitä on jo ihan liikaa ja mun elämä ei ole niin mielenkiintoista :D Tää blogi tulee keskittymään cosplayn, conien, animen ja mangan maailmaan, mutta ehkä saatan kirjotella muistakin aiheista, katsoo miten innostuu ja jaksaa!

Cosplay on mulle ihka uusi harrastus, tänä vuonna vasta olen käynyt coneissa ja ostanut ensimmäiset omat mangani. Koko harrastus lähti käyntiin vähän vahingossa, sillä en ollut edes ajatellut löytäväni itseäni cosplayn sun muiden parista. Äitini osti mulle kaupasta yhden mangan (Bleachin suomennettu 33) lähinnä piirtämisen ohjeistukseksi, mutta sehän pitikin sitten ihan lukea ja olin ihan myyty. Päätin sitten sen jälkeen, että ostan muutkin osat suomennettuna, ostan ne ehkä englanniksi sitten myöhemmin. Mitään mangaa en ole ennen lukenut, mutta anime on ollut tuttua. Lapsena kun en tiennyt mitään animesta, niin katsoin Pokémonia ja Digimonia ja pidin niitä ihan vain lastenohjelmina! Animeista sitten tuttua on Fullmetal Alchemist ja Ichigo 100% ja lukuisat Hayao Miyazakin elokuvat, joista parhain on ehdottomasti Naapurini Totoro.

Jotaa tämmöstä tää eka postaus, toivottavasti ei ollu kauhean sekavaa :’D Yritän pitää selkeämpänä, mutta eka on aina se vaikein! Nyt saattaa aluksi tulla monta uutta merkintää, mutta pitää päästä tän kanssa ajantasalle! PS Kiitos Roxxille tän blogin hienosta nimestä, ite pähkäilin sitä varmaan kolme päivää... vielä ku jaksaa tehdä täst paremman näkösen, mut taidan jättää myöhemmälle.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa että innostuit kirjottelemaan, eihän tätä auta kuin seurata! :3

    VastaaPoista