torstai 21. kesäkuuta 2012

Desucon 2012


Sitten alkoikin lähestymään Desucon 2012, josta kaverini oli erityisen innoissaan ja tietysti houkutteli mua lähtemään lähes joka päivä. Loppujen lopuksi sitten päätinkin lähteä mukaan, vaikka Kupliista olikin vähän kehnot mielikuvat, mutta en antanut sen häiritä. Onneksi sitten lähdin Desuconiin, koska se oli jo monin verroin parempi con. Pyörin koko Desuconin ajan Justin Law:na, jonka asu valmistui ehkä vähän kiireellä! Viikossa sain kursittua sen kasaan ja kaiken lisäksi se oli ensimmäinen vaate, minkä olen KOSKAAN ommellut itse alusta loppuun! Onneksi oli toinen sisko ja äiti opettamassa ja auttamassa kaavojen ja ompelukoneen kanssa. Asun kuulokkeet, kaulakoru ja napit on kaikki tehty cernit-massasta ja koru ja napit on maalattu harmaalla akryylimaalilla. Mustat osat on tussattu ihan permanenttitussilla :D

Nappi.

kuulokkeet ja koru.
 
Mietin, että tekiskö ton korun uudestaan sit jossain vaiheessa. Se nimittäin ensinnäkin kiiltää liikaa (vaikka hioin sitä...) ja on ihan epämuodostunu :’D Pitää kuulokkeisiin kyl hankkia uudet pehmusteet, ku edelliset kuoli. Kuulokkeisiin on muutes hyvä ohje, http://crowmaiden.deviantart.com/art/Justin-Law-earphone-tutorial-122766402 tolla tein ite.

Perjantaina kaverini tuli hakemaan minua kahden paikkeilla. Olin tietysti pakannut kauheasti tavaraa mukaan, mutta kyllä niitä kaikkia tulin tarvitsemaankin koko viikonlopun aikana. Meinasin jo unohtaa koko asusta yhden tärkeän osan, mutta onneksi kaverini muistutti, ettei vaan mitään jäisi ja kiireesti sitten juoksinkin hakemaan sen puuttuvan osan! Ei ois oikein ollu Justinia lähteä ilman asuun kuuluvia housuja... Perjantaina ei kummemmin ollut muuta, kuin avajaiset ja conipaikkaan tutustuminen. 

Desun lauantai oli itselleni ehkä paras, koska paikalla oli kunnon Soul Eater –ryhmä <3 Itse en alunperin kuulunut koko ryhmään, mutta ennen desua laitoin yhdelle ryhmän jäsenistä hänen blogiinsa viestiä, josko saisin liittyä seuraan ja sehän kävikin vallan mainiosti. Vietettiin varsin mukavat kuvaukset ja hengattiin sitten koko loppuilta yhdessä! Cosplay-kisaa kävin myöskin katsomassa, kaverini osallistuikin Hall Cosplayhyn, (kuten arvata saattoi).

Eeppinen Soul Eater -ryhmä!
Sunnuntai oli mielestäni se kaikkein tylsin ja raskain. Osittain siihen saattoi vaikuttaa väsymys, kenkien aiheuttamat jalkojen säryt ja turpoamiset ja tietysti conin loppuminen harmitti. Kuitenkin siitä päivästä selvittiin myös kunnialla, (joskin kaverin kanssa löhöttiin susilavalla parin tunnin ajan ku ollu muutakaan tekemistä…). Sitten olikin paluu kaverin kämpälle, kamat kasaan ja kohti kotia :)

Mut ehkä kaikkein muistettavin asia desusta oli autossa soinut matkamusa. Läpällä kuunneltiin kerran kavereiltani synttärilahjaksi saamaani Putte Possun nimipäivät –cd:tä! :’D Siellä sitten kuunneltiin Putte Possua, Piippolan vaaria ja Pöllörockia! Menomatkalla ja edestakaisin matkat kaverin asunnolta Sibeliustalolle ei muuta kuunneltukaan… paitsi välillä radiota ja välillä erittäin huonoa Lasten vitsit –cd:tä. Kotimatkalla sitten vaihdettiinkin täysin radion puolelle, koska meni hermo molempiin levyihin! Ei suinkaan soinu Pöllörock päässä seuraavan viikon ajan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti