keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Verlan aika

Ennen ku lähetään aikamatkailemaan Traconin maailmassa, skriivailen vähäsen taannoin tapahtuneesta Verlan aika -keskiaikatapahtumasta, missä iteki käväsin kolmen kaverini, Miran, Sinin ja Artun kanssa. 

Verlan aika tosiaan oli 1.-2.8.2015 yllärsbyllärs Verlassa, mut allekirjoittaneet pyörivät paikalla ainoastaan sunnuntaina 2.8. Yksikään koko porukasta ei ollu ennen Verlan tapahtumassa käynyt, joten se oli jokaiselle uusi kokemus. Tietty Arttu oli käynyt Kouvolan Kasarminmäellä aiemmin, mut eihän se nyt ollu olleskaan sama asia. :P

Pidän tän mahollisimman lyhyenä ja tungen kaikki kuvat loppuun, koska en muista enää paljoakaan ja kuvat kertoo paremmin ku että yrittäisin selittää ja jaaritella, että "täs tein näin ja tos noin ja blaah blaah".

Mutta, tottakai tonne piti sit kans pukeutua! Pöllin tähän väliin kuvan Siniltä, missä näkyy meiän koko seurue.

Talonpoika, Braveheart ja linnanneidot Verlan ajassa.

Tietysti tähän väliin myös omat selfiet! 

Omasta puvustani voin kertoa sellasta jännää faktaa, että toi on koottu neljästä eri cossista. :D 

Paita ja liivi kuuluvat Sweeney Toddille
Peruukki kuuluu Ingwaylle
Housut kuuluu haltioille Sadorhael of Silverlode ja edelleen nimettömälle haltiaherralle
Saappaat kuuluvat Saapasjalkakissalle
Hattu löyty iskän kaapista, mistä lie sen joskus saanu nii sain sen käyttöön. :D

Mutta, etiäpäin sano mummo lumessa! Vaikkei kumpaakaan täällä näy. o.o Krhm, joo. Ööö. Mira leipo ihan helvetin hyvää toscakakkua ja mutusteltiin sitä sitten keskenämme omina eväinä. Nähtiin kans joidenkin ritarien tappelevan, käytiin kattomas ku viikingit hakkas rytinällä toistensa päälle, kierrettii Verlan tehdasmuseo läpi ja päivän päätteeksi katsastettiin Rohanin hevosten esitys. Erittäin katsomiskelpoisia esityksiä kaikki ja heitänkin nyt tähän loppuun kaikista näistä kuvia. Paitsi Verlan tehtaasta koska siellä ei saanu kuvia ottaa. Ostin kans sieltä tapahtumasta itelleni kompassin ja tiikerinsilmä-korun, mikä kuulemma ajaa pahat katseet pois. ;)


"Eiks tää sopiskin mulle?"

Erittäin sekava postaus, mut anti olla. :D Sylkäsin niin paljon ku vaa muistan ja tosiaan kuvat kertoo enemmän ku mitä mä muistan. Älkääkä tappako kuvien laadusta, kaikki on otettu puhelimella (paitsi Siniltä pöllitty kuva), koska kameraa ei sattunu mukaan.

Kiva tapahtuma oli, suosittelen! Puhuttiin jo, että lähetään ens vuonna uudestaan ja että tehään tosta jokavuotinen perinne. Mutta, koska en nyt saa enempää irti tästä nii jääköön tähän! Seuraava postaus on tosiaan se Tracon! Kunhan saan sieltä kuvia kuvaajalta nii sitten on sen aika. 

Moooooo. Voimaa ja kunniaa kaikille ja sitä rataa.

2 kommenttia:

 1. Uuu kivaa ~

  Mä oon aina halunut käydä jossain tämmöisessä vanhanajan-tapahtumassa, mutta ku niitä ei oikein järjestetä missään lähellä, yyh. :'( Mäki haluun olla viikinki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ens kerral tulla mun mukaan! :D Ilmottelen kyllä sit ku se tulee taas ens vuonna nii kerkeet säästellä sinne hyvin rahaa. ;D

   Poista