torstai 17. syyskuuta 2015

Shootteja!

Viel ei päästä Tracon-tunnelmiin, ku ootan et saan mun kuvaajaltani kuvia, jottei Tracon-postaus ois taas täysin kuvaton. Mutta, käytii viime lauantaina kaverini Monan kanssa vihdoin ja viimein shoottailemassa mun pari pukua, mistä ei oikein ollu mitään kuvia. Nää kaks kyseistä pukua oli Ape Escapen Spike ja Soul Eateristä DtK korisjakson puvussa. DtK on tehty jo viime vuonna, eikä siitä vaan tajuttu ottaa yhtään kuvia, missään. Spike on tehty tänä vuonna, eikä siitä keretty ottaa kuvia. Nyt sit saatii aikaseks käydä kuvauttamassa noi! Oli kyl jännää, ku en oo ennen käyny conien ulkopuolella tekemässä photoshootteja. Kerta se oli ensimmäinenkin. Varmasti tuun kuvailee enemmänkin conien ulkopuolella, jos vaa löydän kuvaajan itelleni. Enpä viiti turhia länkytellä, joten tungen shoottikuvat tähän loppuun. :D

Kaikki kuvat on Monan ottamia. Puvut olen tehnyt itse (DtK:ssa käytetty valmisvaatteita ja peruukki on ostettu Ninnulta) ja myös olen editoinut kuvat itse. Sanotaanko nyt vielä, että esiinnyn kuvissa myös itse. ;) Minä, minä, minä... eiku.

Ensiksi esittelen Spiken kuvat.
Näistä kahdesta seuraavasta kuvasta puuttuu vaan apina, jota Spike on nappaamassa:

Koska Spike, nii tottakai pitää olla yks ryömimiskuva, ku Spike ryömii hiljakseen napatakseen apinan!

Sit siirrytääkin DtK:n kuviin. Oli aika huvittavaa (uusi kokemus sekin) siinä kuvauspaikan matkan varrella yhdessä puistossa mennä puskaan ja vaihtaa cossia. :D


Täst kuvasta pitää ihan antaa erikoismaininta. Mä VIHAAN kuvia, mitkä on otettu suoraan edestäpäin, koska mun naama näyttää yleensä aina laatikolta. Nyt kuiteski Mona on onnistunu nappaamaan kuvan, missä mun naama ei ees näytä laatikolta! Tää on yks mun suosikkeja koko DtK:n shootin kuvista.
Ja koska koriskenttä ja koripallo nii tottakai piti myös vähän pelatakin! Heiteltii vaa korei Monan kaa ja voitin 5-3. ;)

Kovasti yritän seuraavaks saada sen Tracon-postauksen aikaseks. Sen vois tietysti kirjottaa jo, jotta sit vaan lykkäis kuvat mut näh, ei viel jaksa. ;)

Mutta, Monalle erityisen iso kiitos näistä kuvista! Näihin kuviin ja tunnelmiin, adios.

2 kommenttia: