maanantai 6. heinäkuuta 2015

Siis mikä desu?

Sshh... ei kerrota kellekää et tää on jo kuukauden myöhässä tää postaus eihän? Eihän siit kukaa kuule tai varsinka lue, hehe... hehe, joo. Voisin keksii ties kuinka monta tekosyytä (työt, kaverit, cossit, pelaaminen, laiskuus) mut eihän ne kiinnosta ketään. Joten, let's begin. Eli tosiaan kävin jälleen Desuconissa Lahden Sibeliustalollla 5.-7.6.2015. Jokaselle päivälle mulla oli eri cossi, joista yksi oli kierrätetty. Kaksi uutta pukua siis. (Woah mä ehdin tehä kaks pukua vaikka yleensä jo yhen kans tulee kiire! :O )

Perjantaille tein Spiken Ape Escapesta. Spike ja Ape Escape on molemmat hyvin nostalgisia tapauksia, miksi halusinkin tämän cossin tehdä. Kankaat ja kengät modattavaksi löyty helposti kaapista, joten cossi oli kans varsin nopea tehdä. Ainoastaan peruukki piti tilata, mutta se kävi nopsasti. Jouduin ostamaan kaksi peruukkia, koska Spiken piikkitukkaa ei oikein yhdestä pysty siististi tekemään. :D Tulevaisuudessa saatan tehä jotain muutaki Ape Escapesta, esim. Specter ja/tai Buzz houkuttelee. Ainakin nyt Traconiin, jossa laitan Spiken myös, yritän saada tehtyä yhden apinan Spiken haaviin. Katotaa saanko onnistumaan, nyt oon ainakin tähän mennessä saanu kankaat leikattua, että pitäs ruveta ompelemaan.

Spike

Perjantain conittaminen jäi melko lyhyeen; con alkoi viideltä iltapäivällä ja lähin kaverini kanssa kasilta tekemään sen cossi loppuun. Tässä välissä jutskailin kavereiden kanssa ja olin pääosin ulkona palelemassa. Hemmetin tuuli... Cossini tunnistettiin ja olin otettu kaikista saamistani kehuista. Kuvia ei kyllä kauheesti ole, että tarvin kunnon photoshootin! Ehkä Traconissa sitten.


Kaverin cossin kanssa meni melko myöhään, mentii vissii kolmelt nukkumaan? :D huh ja hyh...

Lauantaina tosiaan muutaman tunnin unilla seittemältä ylös ja väsymys ja hitaus oli huomattavissa molemmista. Vähän myöhästyttiin aikataulusta, mut oltiin kuiteski puol kympin aikaan Sibbellä. Tällä kertaa päivä alkoi ensin pukkarilla, kuvauspisteellä ja pienellä hengailulla. Yritin päästä Hall Cosplayhin mukaan Saapasjalkakissallani Grimms Mangasta, mut eipä kutsua kuulunut, joten lähdettiin kiertelemään myyntipöytäsalia ja taidekujaa. Myyntipöytäsalista oli kiva ostaa jotain tekokynsien kaa... onneks kaveri auttoi ja toimi rahastajana. <3 Tän päivän kohokohta tulisi olemaan cossikisat, joita oltiin menossa kaverieni ja siskojeni kanssa kattomaan. Ennen kisoja oli kumminkin reilusti aikaa, joten päätettiin lähteä shoottailemaan pukuja.
Kisojen jälkeen lähdettiin kaverini kanssa mun luo valmistautumaan iltabileitä varten. Syötiin, katottiin Mr. & Mrs. Smith ja pistettiin vaatteet ja meikit kuntoon ja lähdettiin. Siinä vaiheessa iltaa oma pää oli niin väsynyt, että olin menossa melkein koko ajan väärään suuntaan... siis mikä suuntavaisto? Bileistä lähettiin siinä kahentoista maissa ja painuttiin samantien nukkumaan.

Sunnuntaina sai nukkua pidempään. Tälle päivälle kierrätin Ingwaytä Odin Spherestä, koska olin osana Odin Sphere ryhmää Yumin ja Jesmon kanssa. Oikeastaan mitään muuta hämmentävää ei loppupäivän aikana tapahtunu, ku että käytiin ryhmäilemässä, mikä oli ihan huisin hauskaa ja kivaa ja äääää! :D ei riitä adjektiivit kuvailemaan miten mukavaa oli! Tähän väliin tungen shootistamme kuvia.

(c) mialiina

(c) mialiina

(c) mialiina, Yumi as Velvet, Jesmo as Gwendolyn

(c) mialiina, Yumi as Velvet


Ennen päättäjäisiä käytiin purkautumassa cosseista pois ja päättäjäisten jälkeen con loppui. Ei oltu kaverin kans syöty mitään koko päivän aikana, joten käytiin sitten Kotipizzasta hakemassa pizzat ja vein kaverin bussiasemalle. Siskoni tuli vielä mun luo käymään suihkussa, koska sillä oli vielä ihomaalit eikä se halunnu ajaa niissä kotiin. :D Desucon oli siis mun osalta siinä ja seuraava con tulee olemaan Tracon syyskuussa. Oisin halunnu lähteä Animeconiin ja Närconiin, mutku ei työ- ja rahatilanne salli kumpaakaan. :c 

Hämmentävintä mun cossitilanteessa on nyt se, että mul on Traconin cossit jo valmiit. Spike on kierrätystä nii siihen tulee vaan lisänä se apina. Sain lisäks tehtyä toisen cossin jo valmiiksi ja rupean piakoin tekemään frostin cosseja. Sillee, mitä tää on? Ennen alotin cossit tyylii kuukausi ennen tapahtumaa ja nyt kaks kuukautta ennen Traconia mun cossit on VALMIITA. :'D Pidän tästä tahdista. Frostiin on nyt puol vuotta joten mul ei ainakaan pitäis tulla mitään paniikkia tehä vaikka kolmekin pukua.

Mut sen enempää turhia jauhamatta, son moro.

(c) Neiti Nina

3 kommenttia:

 1. Tosi hienot cossit ja kuvat myös! :D
  Mä voin kyllä photoshootata sun Spikea Traconissa, jos haluut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOOOOOOOOOOOOOOOO! ;__________; <3 SENPAIIII~ eli joo, ehdottomasti. XD

   Poista