torstai 1. tammikuuta 2015

2014

Kylläpä tää vuosi meniki nopsaan ohi... En ensin ees aatellu tekeväni mitään koko vuoden koostavaa postausta. Ihan vaan laiskuuttani (ja sitä, että tuol pöydäl oottaa yks cossi, mitä pitäs tehä jatkuval syötöl...) aattelin jättää pois, mut nähtävästi mä tän kuiteski paukutan, ku raketteja konsanaan! Con-vuosi 2014 ei ollu mulle mitenkä se rikkain ja parhain. Pienen tuumailun jälkeen löysin jokaisesta, huom. _JOKAISESTA_ con-vierailusta jotain, mikä meni perseelleen. Ennen conia tai sen aikana. Mutta, let's begin. 

1. Yukicon 

DtK
Yukio

Ulkoilutin lauantaina Death the Kidin tanssiaisversiota Soul Eaterista ja sunnuntaina Yukiota Bleachista. Yukiconissa ei itse conissa ollut yhtään mitään vikaa (paitsi puuttuvat manga- ja animepöydät, mistä ois ehkä halunnu ostaa jotain). 

Yukiconin ongelmat tapahtu itseasiassa matkalla Yukiconia edeltävänä perjantaina. Matkaseurueestamme Sudden-Death kertoi, että on hyvä pysähtyä Kilossa, koska hänellä on kaveri siellä, joka sit voi ohjastaa meidät hotelliin helposti. Noh... Ensinnäkin tää meiän Äkkikuolema unohti lippunsa kotiin, joten se joutu lähtee takas hakemaan sitä. No ei siinä mitään, mutku mä ja Tiki sit kummiskin jatkettiin sinne Kiloon normisti ja jäätiin siinä pois. Aateltiin Tikin kanssa, että no mennää johonkin kahvilaan tms oottamaan, et eiköhän siinä oo joku semmonen jossain ku kummiski Espoon suunnilla ollaan... virhe. 
  Ei siel helvetti soikoon ollu muuta ku asutusta ja pari ruokakauppaa. Pakkasta ihan helvetisti nii kiva siellä sit jäätyä ulkona, ku ei voinu pitkiks ajoiks kauppojaka jäädä kiertelee. Molemmat ihan jäässä ja kiukkusina yritettiin saada taksi meille viemään meiät hotelliin, nii vielä mitä? Taksikuski vaa höröttää puhelimeen sanomaamme kadun nimeä, eikä taksia koskaan tullut ku soitettiin, että missä viipyy. Onneks sit kumminkin saatiin taksi ja päästiin hotelliin lämpimään. Note to self: Älä ikinä enää mene/jää Kiloon. Pahamaineinen Kilo on mun ja Tikin mustalla listalla.

2. Desucon Frostbite

Perjantaina en päässyt paikalle, lauantaina kierrätin Yukiota ja sunnuntaina ryhmäilin Tikin kanssa Rakettiryhmänä ja Ninnu oli meillä Ash!

(c) Tommi Photography

Miksen sit päässy perjantaina paikalle? Ja myös lauantai oli uhattuna, minkä takia en ees vaivautunu tekemään taaskaan Szayelia? No, koska työpaikka. Kovasti yrittivät estää mun pääsemisen koko coniin, mut onneks siel oli sunnuntait aina vapaat ja kynsin ja hampain pidin kiinni, että pääsisin edes lauantaiksikin. Koko con tuntu menevän pilalle, ku missasin ekan päivän ja tokakin oli uhattuna, enkä ees saanu pitää niitä cosseja mitkä olisin halunnu Jamesin lisäksi. Uhkasin jättää koko conin väliin, mutta Tiki sai mut ylipuhuttua (taas kerran...) tulemaan silti mukaan. Note to self: Älä anna periksi.

3. Cosvision

Lauantaiksi sain aikaiseksi Lias Falkenin Atelier Merurusta ja sunnuntaina olin laiska ja pahamaineisesti hengasin ittenäni.


Zzzz... Ai mitä? Olinko vähän myöhässä tän kans vai kuinka? Hieman... en varmaan unohda ikinä sitä, että lähtöpäivänä pääsen aamuyöllä neljältä nukkumaan ja herätys kolmen tunnin päästä, jotta ehdin saamaan puvun valmiiksi. X_X ENKÄ EES SAANU VALMIIKS SITÄ ENNEN LÄHTÖÄ... helvetti soikoo koko ilta meni hotellilla siihen et sain valmiiks. :D Onneks mentiin jo perjantaiks hotelliin. Toi mun kädessä näkyvä ase seki vaa tykkäs mennä palasiks koko ajan. ;__; Note to self: Alota aikasemmin. Reilusti aikasemmin ja ole myös reippaampi. 

4. Desucon

Perjantaina kierrätin Ginkoani, lauantaiksi sain valmistettua Envyn ja sunnuntaina kyhäsin valmisvaatteista Hitsugayan koulupuvun.

Ginko

Envy

Hitsugaya (c) Shiro

Desucon alko lupaavasti, ei mitään hätää... Mitä nyt unohdin Ginkon housuista vyön kotiin, joten jouduin käyttämään hakaneulaa ja silti noi perkeleen housut tippu koko ajan. ^^ Nii ja Envyltä unohdin yhden tärkeän maskeerausvälineen kotiin, millä peittäisin tatskani... Se tunne ku yöllä aamukahdelta majotuksessa tajuat, että sulla ei ole sitä ja tarvit sitä seuraavana päivänä... Ei auttanu ku soittaa porukoille seuraavana aamuna seiskalta (...ja herättää ne...**ttu) erittäin ilosena, että tuutteko vastaan tuomaan sitä nii mä tuun autolla vastaan hakemaan. Hieman vaa kiukutti ja koko päivä meinas olla pilalla, ku toi Envyn hemmetin peruukkiki meinas koko ajan lähtee kävelee mun päästä. Note to self: Varmista ennen lähtöä, että sulla on KAIKKI tarvittava mukana. Sata kertaa. Ei ollu eka Desucon ku unohdan jotain... nimimerkillä ensimmäiseen Desuuni mennessä melkein unohdin cossini housut kotiin. *peukku*

5. Animecon

Aconissa toteutettiin Tikin kanssa loma-Rakettiryhmä lauantaina ja sunnuntaina pidin Hitsun koulupukua päällä. 


Aconin ainut vika oli, että se con itsessään oli niin pirun tylsä ja kyllästyttiin todella nopeasti. Sisätilan ilmanvaihto oli suoraan sanottuna ihan hirveetä ja sisälle melkein pyörtyi. Vietettii Tikin kanssa paljon hauskemmat ja paremmat ajat Rauhalahden (mieliparantolalta kuulostavalla) leirintäalueella. Note to self: Älä mene Animeconiin.

6. Närcon

Ihana Närcon <3. Ei oikeastaan muuta valitettavaa, ku että mulla oli väärä meikkivoide mukana, mikä naamassa näytin kuolleelta, joten en paljoa cossaillut mitään. Eikä mul ollu omaa aurinkovoidetta, mut en onneks palanu ainaki pahasti. Omissa vaatteissa pyörin ja yhtenä päivänä hetken aikaa pidin ylläni vapaa-ajan pukua DtK:lta. Note to self: Aurinkorasva ens kerralla mukaan ja tarkista meikit, että ne on oikeita ja sopivia.

Mul ei edelleenkään oo kuvaa tost cossista, joten tyytyminen tähän...
7. Tracon

Ah, se painajainen. <3 Itseasiassa tääkin tapahtu ennen conia! Eli Traconissa ei ollu mitään vikaa. (mitä nyt pari kertaa haahuilin yksinäni... kauhee loner :'D ) Eli joo majotuttiin hostellissa ja conia edeltävänä yönä kävin auttamassa kaveria sen cossissa sen luona. Sieltä ku pääsin takas ja menin hostellin vessaan nii jäinki sinne jumiin. <3 Oikeesti ryskytin ja hakkasin ja potkin sitä ovea paniikissa ku se vaan oli ja pysy lukossa eikä auennu. Akkuki loppu puhelimesta nii en pystyny soittamaa kenellekää, et tulis pelastaa mut. Ainaki 10min olin siel jumissa, mut se tuntu ikuisuudelta... lopulta se ovi aukes ja juoksin vapauteen. En käyttäny sitä vessaa enää ikinä. Note to self: ÄLÄ MENE DREAMHOSTELIIN!!!!!!!!!!!! 

Mut joo, lauantaina käytin tota samaa vapaa-ajan DtK:ta kuten Närconissa ja sunnuntaina pistin omia Visual Kei -kuteita päälle.

Semmonen con-vuosi mulla! Oikein mukava... pelkästään sattumuksia ja kommelluksia... Mut pääsinpähän ainaki kerran kilpailemaan ja myös ulkomaille pääsin. Ne on tietysti plussia ja matkaseurahan mulla oli aivan parasta joka kerralla. Hyviä coneja on ja tulee toistekin mentyä. (paitsi Acon...)

Toivotaan, että tää vuosi 2015 menis paljon iisimmin ja paremmin ja sitä päästäänkin todistamaan alle kahden viikon päästä tulevan Yukiconin merkeissä! NCC-karsintoihin siellä ja puku on mukavasti kesken... Mut kyl mä kerkeän! I'll make it work! (Kuulen koko ajan RuPaulin äänen päässäni: "I have one thing to say: 'You betta werk!'" ) Saas nähä miten onnistuu... jänskättää. Siihen asti pysynki tod.näk. hiljaa täällä ja sit palaan Yukin jälkeen kertoilemaan kokemuksiani sieltä. Baibai.

12 kommenttia:

 1. No onneksi mokista oppii. *peukku*
  Vessajumi. <3 :'DD

  Ens kerralla liity vaan porukkaani mukaan Traconissa niin ei tarvi lonerehtia (nyt se on sana 8C) conissa yksin. Pitäis meidän muutenki hengata enemmän coneissa!

  http://valkoinensamurai.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeeks just Traconissa yritin olla sun seurassa ja sä vaa luikit karkuu. ;____; On siinä mulla kaveri ku jättää yksin lonerehtimaan. D'''''''8

   Poista
  2. Tais olla just se kerta ku me kaikki lähdettiin syömään ja mä en ees oo varma huomasinko mä että sä olit viel siel. ;_;

   Poista
  3. Eikä ollu ku mä käppäilin sielt luennolt sun kans pois ja sit vaa kipitit pois, ku en kuulemma puhunu tarpeeks 8C mä nimittäin näin seuruees heti sen jälkee ku feidasit mut ja ne ihmetteli missä oot.

   Poista
  4. No tä oli sit varmaan yks niist kerroist ku olen joko awkwardpaska.com™ tai en tajunut että halusitko sä hengata vai et. Itse ku olen jotenki tottunut siihen että jos joku ei sano mitään ja vaan hiljaa seisoo lähellä niin ei ollut enää muuta sanottavaa ja sit vaan lähden/lähdetään omiin suuntiin jos ei tyyppi sit sano tyyliin "hei mä hengaan nyt sun kans hetken". :'D En tiedä, siin kävi joku väärinkäsitys/connectionripuli koska en mä normaalisti feidaa ketään. XD

   Poista
  5. Siin oli matkan varrel joku sun kaveris nii juttelit sille hetken nii aattelin antaa sun jutella rauhas sen kans ja sit lähitki menee ja mä jäin monttu auki kattoo ku sä vaa meet. 8C

   Poista
  6. En kai (höhö) sit huomanut/tajunut/nähnyt sun intentionseja.. hankala se on sanoa aina että mitä jollaki on mielessä jos hiemankaan seisoo "ryhmän ulkopuolella" :'D *points to earlier text* Tais myös muuten olla se ku sen shinsengumi-panelin jälken mä speedasin sinne first-aid huoneeseen nopsasti koska mulla sattui mun polveen niin **tusti että oksat pois. :'C Oli pakko saada kylmägeelii ja siteet polveen.. *peukku*

   Poista
  7. No emmä tiiä. Mut johonki stormasit ja mä jäin yksin ja seuruees tahto syömään. XD

   Poista
  8. No jos stormasin niin se oli for the sake of le polvi, ei voi muukaan olla koska sen jälkeen linkutin jalkaa ja olin muuten vaan jalkavammainen koko loppuconin. XD Sen jälkeen mentiin syömään mutta olihan se pakko saada jalka kuntoon ennen sitä. :'D
   Mulla on joku Tracon-kirous että aina paskon jalkani. *peukku*

   Poista
  9. Mul on desun kans joku kirous, koska unohtelen asioita *peukku*

   Poista
 2. Haa, joku muukin joka ei oo viihtynyt Aconissa :'D itsellä ja kaverilla meni suuri osa lauantaista makaillen randomin koulun pihalla korikeinussa, kun ei conin liian suurta ihmismäärää liian pienissä tiloissa yms. jaksettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meki yritettii lauantaina olla sisällä. Lopputuloksena kaveri meinas pyörtyä huonon sisäilman vuoksi nii painettiin takas pihalle ja oltiin loppupäivä siellä. :D Sunnuntaina hyvä että edes päästiin con-paikalle nii meinattiin jo lähteä pois...

   Poista