lauantai 31. tammikuuta 2015

Kurkkaus cosseihin

Joooo Yukiconin kertomus puuttuu vieläki kokonaan, koska se on vähän vaiheessa. Things about to happen maybe... Tähän väliin siis voisin kertoa, että mitä cosseja mul ois eeeeeehkä tulossa tälle vuodelle. Suunnitelmathan muuttuu koko ajan ja niin ne on muuttunu täs Frostbitenkin kohdalla. Mutta, let's begin shall we?

Heitän tähän ihan vaan listan hahmoista mitkä ois vaihtoehtoja tän vuoden coneihin: 

Boris Airay - Alice in Wonderland

Saapasjalkakissa - Grimms Manga

Shiki Ryuho - Monster Hunter Orage

Szayel Aporro Granz - Bleach

Wolf - Grimms Manga

Debonair Ezreal - League of Legends

Jack Frost - Rise of the Guardians

Matt - Death Note

11th Doctor - Doctor Who
 Näiden lisäksi meinasin Desuconista Kaitoconin, jolloin jokasena Desun päivänä ois jokin Kaito Vocaloidista (Matryoshka, Magnet, Original). Todennäkösesti tää Kaitocon ei kumminkaan toteudu, joten varavaihtoehtoja pitää olla. Oon myös aatellu Hitsugayan ja Ingwayn kierrättämistä tän vuoden aikana. Mut kattoo nyt, et mitä teen vai enkö tee mitään. :D Toi tohtori on nimittäin täysin suuri kysymysmerkki tällä hetkellä. Pidän Doctor Who:sta, mut kyseiseen tohtoriin en oo viel kerenny kunnol tutustumaan. Mulle on kans sanottu ties kuinka monta kertaa, että: "Sul on niin sen leuka! Sun pitää cossata sitä!" Joo... leuan takia.

Suunnitelmia suunnitelmia. En oikein oo osannu päättää, että mitä mihinkin coniin. Viimesin ajatus oli Frostbiteen Ingway, Szayel ja Jack, mut näyttää siltä, että keskimmäinen ei tule ainakaan ja Ingwaystäkään en ole varma. Jack Frost tulee ainakin, koska se on jo kohta valmis. Mut Frostbitesta lisää seuraavassa päivityksessä, minkä yritän tehä viimeistään Frostbite-viikolla! Mo.

8 kommenttia:

 1. Ermaglerb tykkääks säki Monster Hunterista?? :DD En oo itse lukenut tota mangaa vielä mutta Lusikka sanoo että se on hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo pelejä pelannu (vaikka tarkotus on olluki), mut tykkäsin tosta mangasta ihan helvetisti. Shiki on ollu mun listalla jo viime vuodesta, mut sillo ei ollu aikaa toteuttaa.

   Poista
  2. Ja mä taas olen vaan pelejä pelanut. xD Monster Hunter Freedom Unitea (se on jo aika vanha jo) on tullut pelattua 1000+ tuntia ja vielä on tekemistä että riittää ja ei kyllästytä sit ollenkaan. XD Aivan sairaan koukuttava ja kiva pelisarja, ainaki mun mielestä. Ei tietty kaikki tykkää mutta kaikki mun tutut ovat olleet sillee "I approve ja rajusti! 8D"

   Poista
  3. Niiiiiiiiiiiiiiiiin mähän kerran jo kysyin sulta, että saanko lainata PSP:lle sun peliä, mut en muista, että olitko sillee ettet anna vai jätitkö vaan vastaamatta. :'D

   Poista
  4. Mä en tiedä miten PSP pelien lainaaminen onnistuu (siis save files ja näin) ku en oo ikinä lainanut. XD Sen pelin kyllä voi ostaa iha räkähalvalla nykyään, ei pitäis maksaa enemmän ku joku 10 €, so worth it! Minäki ostin ku halvalla sain ja oli kyl one of the best decisions of my life lol.

   Poista
  5. Okei. No pitää katella, josko sitä jonkin pelin ostais. :P Sitte ku oon saanu luettuu mangat, katottuu animet, leffat ja pelattuu pelit mitkä mun hyllyissä venaa. Ennen niitä en rupee ostelee lisää tai koht mul on miljoona pokkaria, sarjaa ja peliä odottamassa. xD

   Poista
 2. *gasp* Will you cosplay Shiki? ;A; I'd cosplay with you! But I don't know if I should do Sakuya or Eilee... You should definitely play the Monster Hunter games, only Freedom Unite gives you over 100 cosplay ideas. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YES! Someday! Maybe this year's Desucon but I don't know yet. :D My plans are changing so fast that I can't even... xD Oooh it would be so nice! I tried to get my friend cosplay Eilee but she wasn't that interested. I think your personality would fit better with Sakuya, but it's your choice. ^^

   Poista