perjantai 12. joulukuuta 2014

Surinaa ja pauketta

Kyl mä tän mun blogin pidän hengissä. Oikeesti. Mitään hiljaisuutta ollu... shhh! Mutta, asiaan. Melko paljon on enemmän ja vähemmän tullu cossien parissa väkerrettyä tänä hiljaisuuden aikana (ja pelattua aivan liikaa LoLia). Viimesimpänä työn alla on ollu tietysti Yukiconin cossini. Yukiconiinhan mun ei alunperin ees pitäny mennä, mut oh well... surprise.

Mikäs sitten on se Yukiconin cossini? No sehän on Ingway pelistä Odin Sphere. Ingwayn lisäksi en aio tehä Yukiin toista cossia, koska en vaan kerkeä.Ingway

Ingway on Odin Spheressä oma lempparini ja mua harmittaakin, ettei Ingwayllä oo päässy ollenkaan pelaamaan, eikä tietääkseni pääsekään. 

Tapahtuuko Yukissa sit jotaa muuta mukavaa, jännää ja pelottavaa omalta osaltani? Tapahtuu. Osallistun nimittäin NCC-karsintaan ja se, jos mikä, jännittää melkoisen paljon. Parissa pukukisassa oon aiemmin käyny, mut nyt pitää saada puvun lisäksi vielä toimiva esitys aikaseks... Apuva. Jos hyvin käy, niin tiedossa on lähtö Närconiin Ruotsiin Suomea edustamaan osana Suomen NCC-tiimiä.

Noin kuukausi tapahtumaan ja tekemistä riittää. Positiivista on se, että oon tosi ison osan saanu tehtyä ja itse puku on kohta valmis. Esityspohja on jo suunniteltu, mut siinäkin on vielä pari kohtaa, joita ite pidän kysymysmerkkeinä. Ompelukone ja saumuri surraa vähän väliä, vasara heiluu ja pensselit viuhuu. Puku, propit ja lavapropit valmistuu. Ideat ja suunnitelmat muuttuu todeksi. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Jatketaan sitten Yukin jälkeen aiheesta lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti