lauantai 20. syyskuuta 2014

Kuvaton Tracon

Oho... ihan vähän vaan aikaa menny edellisestä päivityksestä. Enkä ees oo pitäny tätä hiljasuutta siks, että ois ollu kauheesti kiirettä pukujen tai minkään muun kanssa. Ihan vaa pelkästään laiskuutta ( + koulu ja muu elämä ) etten oo kirjotellu, mut eipä mul oo ollu mitään kirjotettavaakaan. Enkä mä turhaan tahdo tekstiä suoltaa. Mut Traconiin osallistuin ja siitä pari sanasta.

Tän vuoden Tracon oli mulle jokseenkin oudonlainen. En edes viikkoa ennen Traconia ollu kunnolla päättäny, et mitkä puvut mä ottaisin mukaan. Mitään uusia pukuja en ollu edes jaksanu tehdä, vaan päätin jo suoralta kädeltä, että lauantain puku tulee olemaan kierrätettyä matskua ja sunnuntaina vedän jotain omasta vaatekaapistani. Mitäs sit meinaa "Kuvaton Tracon"? No sitä, että mulla ei ole kummastakaan asukokonaisuudesta yhtäkään kuvaa. Eli koko postaus tulee olemaan pelkkää tekstiä, mut yritän pitää lyhyenä, jottei vaan puuduta liikaa. Okei on siel yks refekuva ja pari kuvatusta itestäni ennen conia. Hop on, let's go!

Perjantai

Matka kohti Tamperetta ja Traconia alkoi jo perjantaina heti, ku olin päässy koulusta kotiin ja suihkussa käytyä. Tiki miehensä kanssa kävi hakemassa mut ja matka voikin alkaa. Matkalla pysähdyttiin Tuuloksen ABC:llä syömässä, mistä sitten huristettiin suoraan Tampereelle. Tällä kertaa Traconin majoituksena meillä toimi DreamHostel, mikä ei ihan niin "Dream" sitten loppujen lopuksi ollutkaan... Käytiin siinä iltasella kaupassa ja sovin kaverini Kein kanssa näkeväni sen vielä illalla, koska se tarvi lainaan tatskan peittämisvälineet omaa cossiaan varten. Kei kumminkin tarvi kipeästi apua oman cossinsa kanssa, mikä oli vielä pahasti kesken, eikä mulla ollu parempaakaan tekemistä joten päätin lähteä sen luo. Suhteellisen myöhään siinä kyllä menikin, koska olin aamukolmen aikaan (lauantain puolella) takaisin hostellilla. 

DreamHostel osoitti mulle, etten enää toiste sinne mene. Oli nimittäin tosi mukava JÄÄDÄ VESSAAN JUMIIN KYMMENEKSI MINUUTIKSI! Se helvetin lukko ei tahtonut aueta millään ja just ku se oli aukeamassa, niin se loksahti takaisin lukkoon. Mä oikeesti riuhdoin, hakkasin ja potkin sitä ovea ja jopa puskin päin, jotta pääsisin ulos. Meinas pieni paniikkikohtaus iskeä, enkä kyl halua moista enää koskaan kokea. (Ai mitenniin pienimuotoinen klaustrofobia pienistä tiloista, joista ei välttämättä ole pääsyä ulos?) Siinä kohtaa mulle oli ihan sama, vaikka muut läheisissä huoneissa heräisi tai se ovi menis paskaks. Tärkeintä, että pääsisin ulos. Onneks sit kumminkin pääsin ton kymmenen minuutin taistelun jälkeen ulos, enkä koskaan enää siihen vessaan menny.

Lauantai

Lauantai alkoi väsyneissä merkeissä, koska olin saanu nukuttua vaa neljä tuntia, enkä niitäkään niin kovin hyvin. Kummasti siihen vessan, mihin jäin jumiin edellisenä yönä, oveen oli tullu "epäkunnossa" -kyltti. Kummasti myös aina ku olin menossa respaan ilmottamaan tosta yöllisestä inhottavuudesta, respa ei ollu paikalla. Jotta mun hostellielämys vielä olisi parempi, niin tietysti aamulla mulle osu juuri se suihku, missä ei ollu pidikettä ollenkaan, joten jouduin pitämään käsisuihkua koko ajan kädessä... fuck my life. Anyways, lauantain cossiksi mukaan pakkasin Soul Eaterin DtK:n kesäasun, jota olin vaa puolittain käyttäny Närconissa. Kyseisestä cossista vielä joskus tuun saamaan kuvia, stay tuned!

DtK:n kesäasu
Kävin kans kovasti luennoilla, mitä en kauheasti oo ennen coneissa tehny. Kävin ensinnäkin kattomassa NCC-luennon, minkä jälkeen juoksin Shinsengumi-luennolle ja se innosti vielä enemmän vilkaisemaan Hakuouki-sarjaa. Luennon jälkeen käväsin myyntipöytäsalissa (josta ostin mangaa, vaikka päätin etten osta mitään lisää, koska on edellisiäkin luettavana... hups.) ja sen jälkeen ihan yleistä hengausta. Törmäsin Pilviin, joka kaipasi ruokaseuraa ja lähdin mukaan, koska itelläkin maha kurni sen verran pahasti. Kaikkien iloksi Tampere-talon pihalle oli ilmestyny ruokakojuja, mut ite kyllä petyin ottamaani hodariin. Neljä euroa sellasesta mini-hodarista, mikä oli melkein heti kylmää? Kaiken lisäks jouduttiin oottamaan niitä ainakin puoli tuntia, koska tekijä vain keitti kahvia ja rahasti seuraavia asiakkaita. Not good.

Viiden maissa olikin aika mennä katsomaan WCS- ja Hall cosplay -kisoja. Oisin halunnu kuvata kaikki esitykset, mut kamerani päätti olla sukka eikä tahtonu kuvata 18 sekuntia pidempään. WCS:n esitykset oli ihan kivoja, vaikka harmikseni oma suosikkini ei päässy edes sijoille. Kisojen jälkeen jäin vielä hengaamaan Kein ja broni Alexin kanssa, josta sitten yhdessä lähdettiin vielä Kielletyn hedelmän mysteeri -luentoa, mikä oli ehkä paras luento koko päivän aikana. Luennon jälkeen takasin hostellille ja hetken datailun jälkeen nukkumaan.

Sunnuntai

Sunnuntaina käytin omia uusia vaatteitani, mitkä ei ennen tätä ollu päivänvaloa nähnykään.

Teinipeili on parast...

Puhelinlaatu ja Hitsu photobombaa.

Sunnuntaina kävin Visual Kei -luennolla ja pidin siitä kovasti. Sunnuntaina ei oikein muuta tapahtunu, ku että tapasin tuttuja ja kävin NCC- ja esityskisat kattomassa. Mua on jo jonkin aikaa inspiroinu lähteä esityskisaan, mutta katotaan nyt mihin päädyn vai päädynkö mihinkään. Kisojen jälkeen alettiin suunnata paluumatkalle ja meidän osalta Tracon oli ohi.

Tracon kyl hujahti tosi nopeesti ohi, enkä edes kerenny kaikkia tuttuja näkemäänkään. Enkä nyt edes muista, että keitä kaikkia näin, mut kiitokset kaikille, joita kerkesin näkemään! Seuraava con on todennäkösesti mulla Yukicon ens vuoden tammikuussa, mihin ei pitäny edes alunperin mennä... Joko se, tai sit viimeistään Desucon Frostbite helmikuussa. :) Kovasti kyllä kutkuttaa päästä tekemään uusia pukuja, ku en oikeastaan oo mitään sen kummempaa tässä Liaksen ja Envyn jälkeen tehnytkään. Yritän pitää vähän aktiivisemmin tätä hengissä siihen asti.

3 kommenttia:

 1. Joo siis Tracon meni ihan hirveen nopeasti ohi. Ei oo mulla varmaan ikinä ennen con noin nopsasti mennyt. :C Mainio oli kummiskin, kuten aina.

  Hyäh, tuo vessajuttu! Ja me ku just Traconin aikana puhuttiin siitä että enskerralla yritämme ottaa DreamHostellin, koska paljon lähemmälle conia et pääse ilman että nukut sen pihalla. :-DD
  Voiks sä muute kertoo lisää että minkälainen se oikein oli? Oliko siistiä yleisesti, minkälainen suihkutsydeemi, mitä huoneissa oli ym.

  Shinsengumi-luento. <3 Sun kannattaa katsoa Hakuouki!
  Mä halusin muuten käydä kans siin VK luennossa mutta sunnuntai vaan katosi jonnekki ku tuhka tuuleen. Dafuq.

  4 € minihodarista? D: No huh! Itse en niist kojuista mitään ostanut koska kallista ja mä en oikein noist markettiruuista loppujenlopuks niin paljon pidä. Lättyjä olisin voinut syödä tosin... xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oli siin yleisesti ihan siistiä et noin muuten se oli kyl tosi jees. Mitä nyt vähän parempi äänieristys sais olla. Huoneessa oli kaks kerrossänkyä, tuoli ja kaikeks onneks paljon pistorasioita. Mutta jos tahdot meikata ja kattoa peiliin (höhö) omassa huoneessa nii kannattaa ottaa mukaan, koska niitä ei huoneissa ole. Mäki jouduin vallottamaan yhden vessan sitä varten, mut niin sitä teki muutkin.

   Suihkut oli kyl tosi jees (paitsi se mikä osu ekana...), koska siin oli ihan kunnon kopit ja sen oven sisäpuolel on pieni naulakko mihin voi laittaa vaatteit ja niitä suojaa suihkuverho. Että kyl mä pystyn sitä suosittelee, mut itelle oli viiminen kerta, koska oon skeptinen noiden sattumusten vuoksi. :'D

   Poista
  2. Ooh, khyl se hyvältä kuulostaa! Pitää muistaa ottaa oma peili vaan... xD
   Kiitos tiedoist!

   Ja jos mä nyt jään kans vessaan lukkoon niin perkele syön sen oven. 8C

   Poista