torstai 5. kesäkuuta 2014

Are you ready to Desuuu~?

Yay! Mulla on kuvia Rakettiryhmästä! 8D Mutta ette saa nähdä niitä vielä! Koska niistä ei oo vielä katottu parhaimpia päältä. Nyt kun Desuconin cossit on valmiit nii voin kertoilla, että mitkä sitä päälleni laitan, ellei ihmeitä tapahdu. Kyseiset herrat tulevat siis esiintymään Desuconissa:

Perjantaina laitan uudemman kerran Ginkon päälleni. Hyvä puku perjantaipuvuksi ja Tikin kanssa ollaankin jo suunniteltu shoottailua.Lauantaina tulee uusin pukuni käyttöön, mistä toivon vaan, että peruukki kestää. Erittäin lämpöistä kiitos, koska muuten palellun. Onneksi on luvattu yli +20 astetta. Lauantaina siis ylläni nähdään Fullmetal Alchemistista tuttu Homunculus Envy.


Sunnuntaina on jälleen vuorossa Toshiro Hitsugaya Bleachista. Tällä kertaa tosin koulupuvussa!


Kovin on rentoja pukuja, mut niin halusinkin olevan. Kesällä on muutenkin melko lämmin, joten miksi laittaa kauheita kerroksia vaatteita ku vähemmälläkin selviää. Huomennahan se Desucon jo alkaa, eihän tässä muuta ku vapaan illan (siis zomg mul on oikeesti vapaata... eiks mun tarvika tehä aamuyö-puolineljään?) aikana jos jaksaa vähän pakkailla jo. Tietyst pitää muistaa Envyä varten tulostaa Ouroboros-tatuoinnin sabluuna, jotta saan tehtyä sen. 

Eipä mulla muuta, seuraavassa postauksessa joko Rakettiryhmän kuvia tai sit raportti Desusta! Tai jotain, emt. Eniveis, moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti