perjantai 20. kesäkuuta 2014

Desu... Giru... Desu... Giru...

Woooo Desucon 2014 oli ja meni ja päivitys siitä myöhässä, mut ihan sama. Idc ku täs välissä kumminkin oli aivan hemmetin hyvä Girugameshin keikka! Ensimmäistä kertaa kyseisen bändin keikalla (ja muutenkin mun ensimmäisiä keikkakokemuksia), enkä valita yhtään. En myöskään oo pettyny siihen, että mulla kavereineni kanssa oli vip-liput. Olihan se jännää päästä tapaamaan bändi, kättelemään ja yhteiskuva heidän kanssa! Ostin keikkapaidan, -hupparin ja kangaskassin, mut oisin ostanu myös Monster-albumin, jos vaan ois ollu enemmän käteistä, mutta ei... Eikä sitä tajunnu ku vast jälkeepäin, et daa, oisin voinu kysyy kaverilta siinä kohtaa lainaa. Turhahan se oli sit keikan jälkeen yrittää... Yhteiskuva tän pätkän loppuun ja sit selitänkin Desuconista.


Desucon käsittelyyn:

Perjantai: 

Perjantaina oli ihan outoa, ku cossin eteen ei tarvinu tehä mitään, vaan sain ihan rauhassa pakata kaiken mitä tarvitsin! Kävin todella monta kertaa läpi, jotta kaikki oli varmasti matkassa. Sovittiin, että olen 16.30 Tikin luona. Perille päästyäni vilkaisin kelloa ja kuinka ollakaan, se oli tasan 16.30! Täsmällistä. Meikkasin Ginkon naaman itelleni valmiiksi kotona, jottei sit Tikillä tarvinu ku pistää cossi päälle ja peruukki päähän. Piilareita ei ollu, mut en jaksanu välittää. Ainoastaan vaan unohdin maalata kulmat valkosiks... mut pieni moka. 

Sibbelle päästyämme lunastettiin rannekkeet ja painuttiin shoottailemaan. Ennestään Tiki oli mulle kertonu paikasta mihin mentäisiin kuvaamaan, mutta puhuttiin, että jos matkalla löytyy paikka missä kuvata niin jäädään siihen. Niinhän me myös löydettiin, erittäin hyvä paikka kuvaamiselle. 

© Tiki

© Tiki

© Tiki
 
Tiki Rei Ayanamina (Neon Genesis Evangelion)

Kuvaamisen jälkeen käytiin vielä Sibbellä hengailemassa (hyihyi meitä ku ei ohjelmissa käyty) ja mä näin mm. ValkoisenSamurain, jolta ostin upean Hitsugaya-laukun. Illemmalla palattiin majapaikkaan Hesburgerin kautta. Alotettiin Tikin kanssa pelaamaan Crash Team Racingiä ja päätettiin vetää se läpi. >8) 

Lauantai: 

Ehkä hirvein con-lauantain alku ku ikinä tähän mennessä... Melkeinpä my worst nightmare came true... oli kiva tajuta siinä perjantain ja lauantain välisenä yönä (lauantain puolella oli kello kummiskin) ku kävin suihkussa, että mä olin unohtanu mun tatskan peittämisvälineet kotiin!!!!!!!! Ei, en tarvinuka niitä samana päivänä sit Envyn kanssa en. Koko tapausta tuli stressattua aamukahteen saakka samalla parin kaverin kanssa fb:n kautta keskustellen, että mitä helvettiä mä nyt teen. Tiesin, ettei mikään muu tökötti peitä samalla tavalla kuin se, joten tarvisin just sen mikä on siellä kaapissa! 

Ei mun auttanu muu ku käydä nukkumaan ja aamuseittemältä soitin äiskälle (herätin ne, kiva...) ja äiskä sit lupas, et iskä voi tuoda ne Matkakeitaalle ;_____; <3 (kodin ja majapaikan puolivälissä), jonne itse lähdin sitten kiireenvilkkaa vastaan. Mul on parhaat vanhemmat. Vähäsen vaan vitutti toi unohdus, koska olin NIIN PAKANNUT KAIKEN, ETTEI VARMASTI JÄÄ MITÄÄN JA VITTU JEE :)))) Enkä sit saanu tehtyä Envystä yhtään mitään majapaikassa, vaan päätin suoraan, että teen kaiken pukkarissa (sekin oli yks sellanen PRKL:n episodi, että HST PSK!). 

Pelastajani. Mehron Tattoo CoveRing. Kuva julkeasti netistä, koska en jaksa kuvata omaani. :D

Ysiksi mentiin Tikin kanssa Sibeliustalolle, mä hain meille cossikisojen paikkaliput ja sit juoksin unisex-pukkariin auttamaan Tikiä ja myös pukemaan ite. Tiki poistui ku sai puettua ja autettua mua sen verran, mitä tarvin (eli selän meikkailuja). Ku olin saanu puettua, oli aika laittaa erittäin mukavalta näyttävä Envyn peruukki. No sehän olikin sit yks murheenkryyni, ku se ei ois millään tahtonu pysyä päässä! Valui koko ajan pois. X_X Onneks olin varannu paljon hiuspinnejä mukaan ja vielä pukkareista pöllin niitä lisää. Hirtin sen kunnolla kiinni, jotta se pysyisi edes kuvaamisen ajan ja äkkiä vaan stormasin pukkarista ulos. Vähäsen olin kiukkunen aamupäivän tapahtumista ja kovasti yritin peitellä sitä, tiedä sit näkykö se... 

Shoottailemaan kumminkin päästiin ja kuvattiin onneksi mut ensin, koska peruukki lähti taas seilaamaan. <3 Ku oltiin molemmista otettu monet upeat kuvat niin palattiin Sibbelle. Tiki meni myyntipöytäsaliin, mutta mä menin miesten pukkariin korjaamaan peruukkiani ja tällä kertaa laitoin sen niin monesta kohtaa kiinni, että varmasti pysyy! Niin pysykin koko loppuajan, kyllä tuntui päässä! Ei se painava ollu, mut kyl se vähäsen päätä painoi, u know what I mean? Shootistamme muutama kuvanen:

© Tiki

© Tiki

© Tiki
Mä kuvasin Tikiä Lia de Beaumontina (Le Chevalier D´Eon)

Ennen EC-karsintaa ja Hall Cosplay -kisaa kävin vaihtamassa omat vaatteet päälle ja kilpailujen jälkeen (mitkä btw voitti [EC: Rimppu] juuri oikeat henkilöt [Hall Cosplay: anniilaugh]) lähdettiin majapaikkaan, koska alko olla jo vähän väsy. Tikillä pelattiin vähän lisää CTR:ää ja Tikin mennessä nukkumaan jäljellä oli enää pari kenttää, mitkä mä sitten vetäsin nopsaan ja menin itekin nukkumaan.

Sunnuntai: 

Sunnuntaina oli rennompaa. Hitsugayan koulupuku oli siitä kivan rento, että pysty ostaa vaatteita valmiina ja vaan muokata niitä. Hitsun paita oli suoraan kaupasta ja solmio myös, johon ite vaa maalasin keltaset raidat. Puvun housut olikin sitten vähän ongelmallisempi juttu, sillä niitä ei löytyny mistään, eikä ollu aikaa tai mahdollista (missään ei ollu oikeanlaista ja -väristä kangasta) tehdäkään. Iskällä sitten oli sen omat hääpuvun housut just oikeanväriset... En ois halunnu käyttää niitä, mutta ku se oikein vaatimalla vaati, että käyttäisin niitä. Sanoi sen olevan vain kunnia, jos ne menee eteenpäin, joten eihän siinä sit muuta ku muokkasin vain lahkeet oikeanmallisiksi ja pituisiksi (koska ne oli leveälahkeiset ja iskäl oli silloin jotkut hemmetin paksupohjaiset kengät). Oli jännä huomata, että iskä on ollu naimisiin mennessään mun kokonen. o_O
 
Mitäs muuta sunnuntaista? Käytiin esityskisat kattomassa ja sielläkin suunnalla oikea voitti. Esityskisojen jälkeen käytiin Tikin, sen miehen, Moonbeamin ja sen avustajan kanssa pizzalla. Con-pizza paras pizza. <3 Tämän jälkeen hengattiin lisää sisällä (oikeasti hyi meitä >:| ), minkä jälkeen käytiin kuvailemassa Moonbeamin ja ValkoisenSamurain kanssa! Itsestäni sain muutaman kuvan ja niitä sitten tässä:

© ValkoinenSamurai, edited by minä

© ValkoinenSamurai, edited by minä

© ValkoinenSamurai, edited by minä


Tän mä nappasin ValkoisenSamurain blogista. Kuvan on ottanut Hasakitsuki.
Vaikka oltiinkin eri sarjoista, niin pitihän se nyt koulupojista yhteiskuva ottaa. ;)

Con sitten loppuikin siihen ja oli aika sanoa Desuconille: "Heihei, näemme jälleen helmikuussa." Poistuttiin con-alueelta, hypättiin autoon ja ajeltiin Tikille, jonka jälkeen mä lähdinkin kotiin. 

Siinä oli jälleen yksi mahtava con, jossa tuli tutustuttua lisää uusiin kivoihin ihmisiin! Seuraava con onkin Yukicon-beach ja sen jälkeen on Animecon ja heinäkuun isoin con minun ja Tikin osalta tulee olemaan Närcon Ruotsissa. Kyllä mä vielä jossain vaiheessa laitan ison kasan niitä Rakettiryhmän kuvia, mä lupaan! 

Tähän loppuun voisi sanoa, että Desuconin aikana tehtiin ennätyksiä. Ensimmäinen ennätys oli mun unohdusten määrä, että tarvi ihan lähteä takasinpäin hakemaan. Toisena ennätyksenä pidän mun ja Tikin photoshoottailujen määrää. Koskaan aikasemmin ei olla kuvattu lähes 1000 (kyllä, TUHAT!) kuvaa koko conin aikana. Kolmantena ennätyksenä pidän henk.koht. halien saaman määrän, koskaan aikasemmin ei oo kukaan tullu halaamaan niin paljon. ;__; 

That's a wrap everybody!

4 kommenttia:

 1. Oli mukavaa tavata conissa! Kiva kuulla että Hitsugaya laukku on arvostettu! Se saa sulta enemmän käyttöö ja rakkautta!

  Harmi tota lauantain ragea ku kusi vähän siellä ja täällä mutta pakko admit että meinasin nauraa ku luin ragesta. xD Uskon kyllä että tuo Envyn peruukki valuu ku mikä kiisseli. :'D Kiitos myös ku mainitsit että mitä tököttiä käytit tatskan peittämiseen, voi olla että itse joskus tarvin moista myös.

  Huu hääpukuhousut, aika kova. Olis mullaki ollut vähän semmoista " häh, oikeestiko? En mä voi näitä käyttää" tullut vastaan mutta jos nyt iskäsi halusi että housut eteenpäin ja hyödyksi niin mikäs siinä sitten. :'D Hyvinhän ne koulu!Hitsulle sopii. Hyvä myös että shoottikuvat ovat mieluisia ja hyvin sä nuo oot muokkanut, tosta vaan ku jatkat! Oli mukavaa hengata sen lyhyen ajan!

  Yyh ku mä en hyvin luultavasti pääse Närconiin tänä vuonna. :( Se on aiga basga judduh. Rahatilanne ei anna myötä.. jos en yhtäkkiä saa kesätöitä tai jotaki muuta.. tai jos se raha nyt vihdoin ja viimein alkais kasvamaan siinä puussa...
  Pidä sit siellä Närconissa kuules hauskaa ja ota perkeleesti kuvia kaikesta jännästä! Haluan lukea kaikkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl tosi kiva tavata! Harmi ku asutte niin kaukana nii ei pysty useammin näkemään ku joissain coneissa. :D Teiän pitää siis muuttaa etelämpään sieltä kaukaisuudesta xD

   Nöööööy, älä hanki tatskoja, joita ei voi peittää vaatteilla. :| Koska tonkin vaalein jättää ihan selkeän alueen, että missä se on, vaikka kuvissa se ei niinkään selkeästi näkyis. *köh photoshop köh* Ite haluisin hankkia sen yhen varman tökötin, mitä on käytetty Skeleton Guyn tatskojen peittämiseen. Mutku se vissii maksaa jonkun 30e ja koska tulliraja Suomessa on niinkin paska ku 22e, nii siin tulis tullitki vielä... ei houkuta maksaa tulleja.

   Mä muuten rupesin miettii ku Hasakitsukinki blogista luin, että miksette sillo lauantaina kysy multa et oisin kuvannu teit? Mul oli kuiteski vapaata sillä hetkellä aika paljonkin. :D

   Harmi, jos et Närconiin pääse. :( Mut varmasti tulee kuva- JA videomateriaalia, jos vaan saan videokameran hankittua ja saan sen mukaan. :'D

   Poista
  2. En voi sille mitään ku asun täällä jumalan selän takana. :'D Tai no, ei nyt sentään mutta niin kaukana kaikesta kivasta lol. Ei oikein haluttais muuttaa (vielä) koska kaikki tutut lähellä ja asunut tääl pohjoisessa iät ja ajat.. ja se on niin best ku asuu rajalla ja voi käydä kumman maan ruokakaupoissa jne ku haluaa. xD Eli aina ku kyllästyy Ruotsin ruokiin niin käy Suomessa ja toispäin hahah!

   Joo kuka nyt tulleja haluaa maksaa, varsinki ku on köyhä muutenki. -_- Minusta Ruotsissa on korkeampi tuo tulliraja, ehk jossain 40 euron paikkeilla.. mulle on tosi harvoin tullut tullimaksuja. *köhtosiaanjoskusmyyjämerkkaatavaranarvoavähemmäksköh*

   Ai miks ei? No ku se älynväläys ei iskenyt conissa silloin ku sitä ois tarvinnut. xD Ei hoksattu ollenkaan! Ehkä joskus toiste ku on kuvaajapula saatan muistaa!

   Haluttais khyl Närconiin mut minkäs voit. :C OU HELL YEAH sounds good!

   Poista
 2. Ehkä mun pitää tulla joskus Kitaconiin vai mikä olika, että näkee vähän paremmin. (ihan ku oisin likinäkönen tms lol) Se matka vaan on melkonen :| Vaatii varmaa aikamoiset hermot :'D

  Eipä sille joo minkää voi ku ei täs rahassa kylvetä.

  VastaaPoista