torstai 13. maaliskuuta 2014

Pakkasenpurema 1/2

No eipä tota tän vuoden Desucon Frostbitea voi ainakaa liian kylmäksi syyttää! Mukavan leuto sää, mut en kuitenka kovin mielelläni ulos pitkäks aikaa ois jääny! Mut mä en kyl meinannu puhua säästä, se olkoo (muka) viisaampien homma! Frostista juttua! Sen verran sanon jo tässä vaiheessa, että koska en ole vieläkään saanut kuvia sunnuntain cosseistamme (tai no on mul yks!) nii tää postaus tulee olemaan pelkkää tekstiä. Seuraavassa sit ei oo muuta ku pelkästään kuvia.

Alunperin oli tarkotus mennä ihan koko ajaksi, perjantaista sunnuntaihin. No mutta... "erinäisten syiden" vuoksi tiesin jo varhaisessa vaiheessa, että perjantaiksi en pääse. Siinä samalla sain myös tietää, että lauantaina pääsisin vasta kolmen jälkeen lähtemään kotoa, jolloin olisin neljältä tai vähän jälkeen Sibeliustalolla. Sehän ei tietenkään kismittäny mua ei. Eikä mulla tietenkään ollu mitään cossisuunnitelmia tai varsinkaan muita sopimisia ei. Kuka nyt semmosia tekiskään? Alko olla jo sillä selvä, että mun Frosti tulee olemaan täysin pilalla. Vielä ku kyseessä oli ensimmäinen K-18 tapahtuma, johon olin menossa enemmän ku mielelläni. Kaikki suunnitelmat ihan penkin alle ja teki mieli jättää menemättä kokonaan. Kuiteski olin sopinu yhden ryhmäcossin sunnuntaille, niin lupasin kuitenkin tehdä cossin loppuun ja ilmaantua paikalle.

Kumminkin kuin ihmeen kaupalla pääsinkin kokonaan myös lauantaiksi, joten sain monta lisätuntia coniaikaa! Perjantaina ei kuulemma menettänyt mitään, pari mielenkiintoista luentoa ehkä.

Lauantai

Lauantaina herättiin aikaseen Sestran kanssa ja meiän äiskän Yariksella sit huristettiin ysin pintaan Sibbelle, jotten varmasti menettäisi mitään conista ja saatiin hyvät paikat cossikisan katsomosta. Itse cossasin Yukiota, koska halusin jonkun helpon cossin itselleni lauantaiksi. 

Melkeinpä heti ekana myyntipöytäsalin auettua käytiin tuhlaamassa iso tukku rahaa... Paha paikka. Ite ostin Bleachin uusimman pokkarin ja pari Death Note -figuuria ja ison kasan pockyja ja ramuneja. Aika paljolti sit hengailtiin, vaikka oikeasti yritettiin löytää hyviä ja mielenkiintosia luentoja! Cossikisat sentäs käytiin kattomassa, tottakai. Paljoa pidempään ei sen jälkeen sit jaksettu ollakaan, vaikka ois voinu olla iltabileissäkin. Majapaikkaa kohti paskaa jauhamaan ja laatupelejä pelaamaan.

Sunnuntai

Sunnuntaina sai nukkua vähän pidempään. <3 Jopa Neiti kukonpierun aikaan heräävä (aka Sestra) nukkui yllättävän pitkään! Sunnuntain cossisuunnitelmat piti paikkaansa ja aika hyvin vedettiinkin. Team Rocket blasts off at the speed of light! (Tuli kuunneltua liian monta kertaa ennen ja jälkeen conin...) Rakettiryhmä siis matkasi kohti Sibbeä, tietysti Meowth mukanaan. Puettiin tosin vasta pukkarissa, mut eipä päästy ku pukkarista narikkaan niin heti joku halusi kuvata! Melko paljon sai poseerata sinä päivänä, mut eipä haitannut yhtään. Pokémon on kuiteski itelle se yks parhaista lastensarjoista ikinä. Ihan kivahan se oli, että jengin mielestä oltiin saatu aikaseksi kuvattavan näköiset asut.

Sunnuntaina oltiin etukäteen varattu photoshoot-aika ja meille tuli sit Ninnu Ashiksi ja toi oman Pikachunsakin mukaan. Saatiin oikein mukavia kuvia! Niitä vielä odottelen kovasti. Sunnuntaina muuta? Myyntipöytäsalin alennusmyynnit syynättiin todella hyvin läpi ja sain sentäs yhden muun figuurin vielä sieltä, Tiger & Bunnysta. Melko hengauspainotteinen päivä sekin, koska ei oikein löytyny mielenkiintosta ohjelmaa tai sit ei vaan jaksanu mennä. Päättäjäisiin sentäs mentiin, mitkä ollaa aika useasti erittäin lahjakkaasti skipattu...

Eihän siinä sitten muuta ku conin päättymisen jälkeen Hesen kautta majapaikkaan ja sieltä sitten mä huristin kotiin kärsimään conikrapulasta, mikä iski kyllä suhteellisen nopeasti. 

Tähän loppuun se yksi kuva musta ja Sestrasta Rakettiryhmänä, kuvaajana Niew.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti