sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Desun suunnitelmat

Ehkä munkin ois jo aika paljastaa et mitä sitä meinaan Desussa kiskoa päälleni. :D Ne kyl näkyy jo tos sivussa, mut kerrotaan nyt ku alotin. :P 

Perjantai 

Perjantaina ois tarkotus laittaa Bleachistä Toshiro Hitsugaya. Osittain oon saanu tehtyä ja osittain on vieläkin pahasti kesken. Tekemistä kyllä riittää, vaikka laiskuus meinaaki ottaa voiton. Nyt mul on onneksi loma niin kerkeän tekemään loppuun. 


Peruukki odottelee pientä muokkaamista, siinä on snadisti liian  pitkä toi "etusiipake". Väriltään se ei ole ihan täysin kelpaava ja mun on ehkä kateltava myöhempää käyttöä varten jotain muuta peruukkia, mut se saa nyt kelvata. Tai sit vois ehkä yrittää uskaltaa värjätä. 8D Erästä tuttavaani pyysin tekemään mulle warajit, koska itsellä ei ole taitoa eikä hermoja lähteä ihan heti opettelemaan ja iskää pyysin tekemään mulle miekan. Ostin ensin Punanaamiosta, mutta se pirulainen on ihan vino ja huono nii en todellakaan käytä sitä. >_< Miekasta puuttuu maalit ja toi pirun nauha/naru mikälie tossa kahvassa.

Warajit, mitkä on yllättävän mukavat jalassa.

Itse asusta puuttuu oikeastaan enää tuo valkoinen "liivi", ja mustan yläosan valkoiset yksityiskohdat ja vyö. Enköhän mä tän saa valmiiksi, ahkerasti vaan ku ahertaa! Piilaritkin on hankittu aikaa sitten, joten niistäkään ole huolta. Perjantain suunnitelmien osalta pari WIP-kuvaa tähän:

yläosa

alaosa
PS. laskostaminen on perseestä.

Lauantai 

Lauantai tulee olemaan Justin Law part 2. Meillä on pienimuotoinen Soul Eater -ryhmä <3 ja ite tietysti menen sinne Justinina. Päätin jo edelliskerran jälkeen vähän edistää Justinia ja tein sille Carcan Claw:n (mistä on parikin merkintää jo aikasemmin, enkä jaksa linkittää) ja hankin peruukin! En halunnu enää käyttää omia hiuksia (koska ne ei tällä mallilla edes toimis...) ja peruukki on jokseenkin helpompikin vaihtoehto. Justinin ristikoru oli mun mielestä niin ruma et sanoin sille heihei ja tein uuden. Oikeastaan taisin tehä kolme vai neljä eri versiota, kunnes pääsin lopulliseen. Kuulokkeiden pehmusteet kun vaihtaa, maalaa korun ja muokkaa peruukin niin lauantain cossi on valmis. :)

Sunnuntai 

Sunnuntaina mä olen Ginko Mushishista. Yks ensimmäisiä animeja mitä oon kattonu (jos Pokemonia, Digimonia yms ei lasketa) ja se vei mukanaan ja tottakai nyt viimiselle päivälle pitää vähän helpompi cossi olla. Kovin helposti ei refekuvia kyllä löytyny, mut jonkinmoisia!


Ginkosta mulla on housut valmiina (ostin Robin Hoodista housut, joista ratkoin reisitaskut pois), paita kaavoitettuna ja leikattuna. Ei muuta ku ompelupuuhiin nii Ginkon vaatetus on valmis. Ruskea feikkitupakka on tehty, piilari löytyy ja peruukin minimuokkaus. Ginkon puinen reppu on vaan must, joten jälleen kerran sanoin iskälle, et: "teetkö?" Ja sehän tekee. Helppo käyttää tollasen ihmisen taitoja, jonka oma isä on ollu puuseppä ja opettanu kaikki taitonsa pojalleen. Harmi vaa, ettei ne oo mulle siirtyny... oman mielenkiinnottomuuden vuoksi. :'D 

Eiköhän siitä vielä jotain tule.
Ginkon reppu, jossa on nyt aika hyvin pohja jo tehty ja edessä näkyy värimalli. Laatikot onkin siinä "sievässä läjässä", koska ne ei millään halunneet pysyä nätisti.

Että tämmöstä! (Nää mun lopetukset on aina niin hurjan hauskoja...)

Mä haluisin kyl jonkun toisenlaisen ulkoasun tälle blogille, mut en yhtää tiiä et millasen haluisin ja äää. D: Mut joku... paremmin tähän blogiin sopiva. :D Saa ehdotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti