keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Carcan Claw

Tästä postauksesta kaikki alkoi. Vähitellen sit rupesin kasaamaan tarvikkeita ja tekemään sitä lopullista versiota. Helposti löytyi Sinooperista softis-arkkeja, akryylimaalia ja kotoa löysin vähän notkeampaa pahvia. Sellasta jotain jännää kartongin ja pahvin välimaastosta olevaa pahvia... Robbarista kuumaliimaa messiin ja sit vaan leikkelemään ja tekemään.

Kuumaliimaaminen on aina yhtä mukavaa puuhaa, varsinkin ku ohutta kohtaa liimailet nii helposti valahtaa yli. Pyrin kuiteskin, että ylivaluneet jäis sisäpuolelle niin ei tarvi tuskailla. Onneks kuitenkin keksin hyvän keinon ylijäämien hävittämiseksi, hiekkapaperi. Sillä kevyesti (tai vähän kovemmin, jos uskaltaa) hangaten saa ne pois siististi. Jos on hyvät välineet ja/tai menee hermot, niin voi myös kokeilla hiomakonetta. Itse kokeilin, koska siihen oli mahdollisuus. Se toimi itellä vielä paremmin kuin pelkkä paperi, mut sen kans sai varoa, sillä se ois halunnu haukata Claw:sta palasia pois. ;< Tämmöstä sit muutamien tuskailujen jälkeen sain aikaseksi:

Kasailtua.
Huomaa, että niin se hiomakone söi tosta jonkin verran ja niin se ois halunnu syödä vielä enemmänkin. Kuitenkin tossa vaiheessa se oli paljon parempi kuin mitä ennen hiomista. Ton jälkeen sitten piti ruveta maalailemaan. Jos oisin ollu fiksu nii oisin alunperinkin hankkinu mustaa softista, niin ei ois tarvinu maalata ku valkoset osat... mut ei auttanu muu ku ruveta maalaamaan. Maalaamisessa menikin jonkun aikaa, en ees jaksanu tehä joka päivä. Valkosella mustan päälle maalaaminen on jotain niin kivaa, kuinkahan monta kertaa maalasin valkosella, en ees muista, mut monta. Sit viel lopuks ku luulin, et se on valmis viimeistelyjä varten, huomasin maalanneeni vähän väärin, joten ei muuta ku korjailemaan. Nyt se on sit vihdoin valmis, joten voin heitellä kuvia lopullisesta versiosta. 
 Saranana käytin siitä samasta pahvista tehtyä läpyskää, minkä sitten maalasin mustaksi. Toiseen puoleen liimasin tarranauhaa, jotta se pysyy tarpeen tullessa kiinni, eikä lärpytä auki koko ajan.

It's opening!


Viimeisin kuva on kuvattu oikein taidokkaasti. :'D Kaiken lisäks väärältä puolelta kuvattu, mut se on sentäs oikeassa kädessä, eli vasemmassa. Ensimmäinen proppi minkä oon tehny alusta loppuun. Oon kuullu tosta kehuja ja varmaan edelleenkin pahin kritisoija on minä ite. :'D Pikkuhiljaa alan uskoa itekin, et se on ihan hyvä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti