lauantai 27. huhtikuuta 2013

Rozen Maiden

Sestra tutustutti mut Rozen Maideniin ja suorastaan tyrkkäsi animeboksin mun käteen ja sano: "kato". Alkuun mun käsitys ja ajatus Rozen Maidenista oli, että se on pelkkää nukkejen söpöilyä ja teehetkiä... mut eipäs olekaan! Aivan jotain muuta, josta jatkossa lisää, ehkäpä ilman spoilausta!

Jun-kun ja Shinku
Rozen Maiden kertoo nimensä mukaisesti Rozen Maiden -nukeista, joiden tavoitteena on osallistua Alice Gameen ja päihittää toiset, saadakseen Rosa Mysticat itselleen. Voittajasta tulee Alice, täydellinen nukke. Rozen-nukkeja on yhteensä seitsemän, järjestyksessä: Suigintou, Kanaria, Suiseiseki, Souseiseki, Shinku, Hina-Ichigo ja Kirakishou, joista Suigintou on ensimmäinen. Monet nukeista ärsytti ainaki mua jo alussa, mut loppua kohden jokaisesta piti omalla tavallaan. Kirakishou ei edes animessa paljoa esiinny, mutta muut kyllä nähdään. Souseiseki on oma suosikkini, eikä Suiseiseki jää kauhean kauaksi.


Ylärivissä vasemmalta Suigintou, Shinku, Suiseiseki ja Souseiseki. Alarivissä vasemmalta Hina-Ichigo, Kanaria, Kirakishou ja Barasuishou.

Jokaisella nukella on matkalaukkunsa, jossa se nukkuu ja kirjaimellisesti lentää paikasta toiseen. Suiseisekillä on aina tapana lentää matkalaukkunsa kanssa Junin huoneen ikkunan läpi, jolloin Shinku saa olla aina korjaamassa särkynyttä ikkunalasia oman Rosa Mysticansa, Holien, avulla.
 
Napattu animesta print screenillä... kuvassa Jun, Shinku ja Suiseiseki laukkuineen. :D

Pidän Souseisekistä eniten siksi, koska se on nukeista rauhallisin ja osaa siten nähdä asioista järkevimmän puolen. Vaikka Souseisekikin tekee typeriä päätöksiä, niin ärsyttävyys-prosentti on 0. Ärsyttävyyden vuoksi esim. Shinku ei yllä nelossijaa ylemmäksi, vaikka taitaa näistä fiksuin ollakin. Suiseiseki sitten on taas ärsyttävyydessään huippuluokkaa, mutta sen ärsyttävyys on jo niin viihdyttävää, ettei siitä voi olla tykkäämättä. Tähän päälle vielä DESU:t (merkinnän lopussa video), niin se on kirsikka (tai ryöstetty mansikka...) kakun päälle. 

Suiseiseki ja Souseiseki

Joillain nukeilla on oma mediuminsa, esim. Shinkulla on Jun-kun. Mediumin ja nuken sidettä yhdistää sormus, mikä ei lähde koskaan irti. Mediumin kautta nukke saa lisää voimaa, pystyy kävelemään ja käyttämään taikavoimiaan, Rosa Mysticaa. Suiseisekin Rosa Mystica on Sui Dream, kastelukannu ja Souseisekin on Lempicka, sakset. 

Shinkun Rosa Mystica
Souseiseki ja Suiseiseki

Suosittelen lämpimästi. Ite olin aluksi ennakkoluuloinen, ei kannata :D joitain aukkoja jäi animen katsomisesta, joten pitää myös ne mangat lukea läpi, kunhan saan ne joskus käsiini.
Yks hauskimmista kohdista animessa :'D

Suiseisekin rasittavimpaan puoleen kuuluu se ainainen "DESU":n hokeminen. Voi kyllä, joku on joskus laskenu, et kuinka monta kertaa se sen sanoo... Youtube-videosta se käy ilmi, en oo koskaan päässy tota videota loppuun. Tosta videosta näkyy myös hyvin pätkiä itse animesta.


Tämmöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti