lauantai 9. maaliskuuta 2013

Figua, toista, kolmatta... mtäh?

Mä joskus cossaamisen alotettuani mietin, etten varmaan koskaan tuu hankkimaan figuureja. No toi mietintä on päättyny jo aikoja sitten... Nyt mulla on jo kaheksan figua täällä koristamassa mun jo todella täyttä kirjahyllyä. Tää päivitys onkin oikeastaan kuvia niistä figuista ja pari muuta jutskaa, mitä on tullu vähän ajan sisällä hankittua.

Edestä
Edestä2

Läheltä

Takaa
Piti hankkia tolle mun Hitsugaya-figuurille kaveri ja sopivasti Facebookin Cosplay-kirpputorilta löytyi samaan sarjaan Ichigo Kurosaki. :) Ichigolla on kaks miekkaa, sekä kääritty että käärimätön. Sen kanssa saa viel liitettyä tommosen kääreen tohon kahvaan, jos tahtoo. Tää herra on semmonen 19cm korkea ja miekan saa vaihdettua käteen ja kädet ja pääkin liikkuu.

Sitten päästääkin mun rakkaaseen sarjaan eli Soul Eateriin. <3 Ebaystä löysin todella hyvään hintaan kuusi erilaista figuuria, joten pakkohan se oli hankkia ku tullirajakaan ei tullu vastaan! :D Niille on laitettu ihan omat paikkansa mun kirjahyllystä: Black Star on ylimmällä, koska se kiipeäis sinne muutenki. Death the Kid on Lizin ja Pattyn kanssa keskimmäisellä, koska symmetria. Soul ja Maka sit häröö DtK:n ja kumppaneiden alapuolella Soul Eater -mangojen edessä.


Soul ja Maka

Maka

Soul
Patty, Death the Kid ja Liz

Death the Kid

Liz

Patty


Black Star

Ainut mikä mua Black Starin kans harmitti, oli se, ettei Tsubaki tullu muuten ku miekkana. :/ Mut no, ehkä mä joskus yritän ettii sen jostain muualta Black Starin kaveriks. :3


Sit ne muut jutskat, joo. Eli ostin huuto.netistä 10 Pokémonin ekaa VHS:ää, tietysti suomeks, koska nostalgia ja ihan parast. <3 Ministi oon noihin pettyny, ku oletin et niissä ois enemmän jaksoja ku kaks per kasetti... no 9 ja 10 kaseteis on sentäs neljä jaksoo per kasetti, mut silti. :< Noh, eipähän kerkeä näis tulla sitä kohtaa ku Jamesin ääni muuttuu ihan kamalaks. ;_; Ja mä löysin, jälleen kerran, Cosplay-kirpputorilta aika kivan löydön. Death Note -mangat, koko sarja! Pakkohan se oli sit ostaa, vaikken kauheesti tohon sarjaan oo kerenny tutustua, mut nythän sitä sit tulee vähän "pakostikin".


Tämmöstä tällä erää! Sit mulle on tulos täl hetkellä pari peruukkia ja ainaki yks peli ja ja ja... niin. Tavaraa tulee enemmän ku mä kerkeän tilata. :'D On melko huvittavaa ettei aina edes muista mitä on tilannu ku tulee postilta saapumisilmoitus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti