keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Desucon Frostbite 2013

Mun ensimmäinen Frosti on nyt takanapäin ja oli oikein mukava con! Ihan hyvä, et on Traconin ja kesäDesun välissä jokin con, ettei tule liian pitkiä välejä. Voi olla, että ensi vuonna nähdään!

 Perjantai

Mun matka Frostiin alkoi jo perjantaina, vaikka itse tapahtuma alkoi vasta lauantaina. Majoituin Lilyn kanssa kaverillemme Sestralle ja siellä ainakin Lilyn sydämen sulatti Sestran kissat... tai toinen niistä, sillä toinen pysyi piilossa koko ajan ja oli asenteella: "kuka vittu toi on ja mitä se tekee MINUN kodissani?" :'D Perjantaina heräsin siinä yhdeksältä syömään aamupalan ja suihkuun ja sitten pitikin jo pakata. En ollu pakannu sitä ennen, koska tein torstaina koko päivän cossia ja oli jo perjantai-aamuyö kello kaksi, kun päätin mennä nukkumaan ja antaa cossin olla ja viimeistellä sen toiseen coniin. Siinä sitten kauheassa kiireessä ja paniikissa piti yrittää pakata jotain mukaan! Olin varma, et unohdan jotain, mut yllätyksekseni kaikki päätyi laukkuun (tai laukkuihin) kuin mitä pitikin. Siskon pirulainen oli vienyt pelejä lainaan, jotka lupasin lainata Sestralle, joten nekin piti käydä hakemassa ennen asemalle menoa. (Lilyn kanssa sovittiin, että klo 11 asemalla). Lily valitteli, että sil on kolme ihan järkyttävää laukkua, mut se ku näki mun tavarat niin sil oli vähän tavaraa. :'D Sestrakin sanoi, että mulla oli enemmän tavaraa ku sillä koskaan, MILLÄÄN matkalla, jossa se on käyny... hups. Mut minkäs teet ku pitää olla vaatteita ja muita, kaks cossia, on täkkiä ja tyynyä, lakanoita, pyyhe, ihan mielettömästi kaikkea. Okei, pienempi matkalaukku ois riittäny, mut ei ollu saatavana ja en jaksanu tunkea kaikkea pieneen laukkuun. Selityksen makua, ehkä? Päätä itse.

Sestralle kun päästiin, ei menny oikeestaan kauaakaan, nii päätettiin lähteä käymään kaupassa. Raahattiin kamat sisälle ja hengailtiin pari tuntia ja lähettiin läymään Lahessa kaupassa ja parilla kirpparilla. Note to self: älä KOSKAAN nosta automaatista 100e, koska se antaa sulle kaks 50e:n seteliä ja käytät conissa mieluummin 20e-seteleitä. Oli sit kiva mennä sinne kauppaan rikkomaan noi 50e:n setelit parilla tikkarilla... hirveen paha mieli tuli siitä häiritsemisestä ja sanoinki sille kassalle, et anteeks et oon näin hankala. D:

Mana Khemia
Subista ruokaa ja sitten Kontti-kirpparille (joka näyttää ihan kaupalta! Mun ja Lilyn leuat loksahti lattiaan ku mentiin sisälle, siel oli liukuovet ja kaikki!). "Kotona" sit höpistiin paskaa, vähän pelattiin Mana Khemiaa (hyvä peli btw, ainaki sen osalta mitä sitä pelasin) ja tanssimatollakin tuli pompittua. Ainaki Sestralta tuli paljon kehuja ja siinä kohtaa sit tietysti möhläsin. Iltamyöhällä sit katottii vähän Pimp my ride!:a ja Sestra lähti nukkumaan ja mä ja Lily jäätiin höpisemään niitä näitä jonkin aikaa.

 Lauantai

Lauantaina herätys ihanasti seitsemältä, siinä sit silmät ristissä piti syödäki jotain ja kovasti sitä jäi koomailemaan. Oli tarkka aikataulu, sillä Sestraa piti aloittaa auttamaan puolta tuntia ennen lähtöä. Meit oli kolme auttamassa pukemaan, että se tekiki tollasen asun, mut kyl se lopputulos oli hieno. Ajallaan päästiin lähtemään ja Sibelius-talolla olikin sitten täysihmettely, että mitäs kaikkea sitä tullaankaan viikonloppuna tekemään. Itse olin Sadorhael of Silverlode, Sestra oli Queen Esther ja Lily ei halunnut cossata mitään. 

Sadorhael of Silverlode from Mirkwood. Taru Sormusten Herrasta Artworkia.

Queen Esther - Trinity Blood

Mitäs sitä sitten tulikaan tehtyä lauantaina? Cosplay-kisan kävin kattomassa ja muutama ostoskin tuli tehtyä. Ihan kaikkee en sieltä saanu, koska niitä ei vaan ollu siellä tai sitten joku oli jo rohmunnu kaiken. Tein pitkän ostoslistan jo valmiiksi ja ainakin puolet sain haalittua ja mun mielestä käytin paljon rahaa, mut yks mun kaveri käyttikin kymmenen kertaa enemmän rahaa kuin mä... Itse ostin Bleach- ja Soul Eater -mangaa, paljon pockyja ja ramuneita, sekä Tōshirō Hitsugaya -figuurin. FB:n cossi-kirpparin kautta ostin muutaman mangan, sekä siskolle yhden jutun, minkä se saa tietää vasta joskus ku tulee hakemaan sen. :D

Uusimmat Bleachit kokoelmaan. 41 ja 42 piti ostaa jälkikäteen Adlibriksestä, sillä ne oli jo conista loppunu.

Kaksi uusinta Soul Eateria.

FB:n cossikirpparin kautta ostetut Monster Hunter Orage -mangat.
 Sain ton Demon Diary -mangan Bleachien ja Soul Eaterien ostosta kaupan päälle. Hauskinta tässä on se, että se on saksaksi... JA VÄÄRINPÄIN. D:

Kapteeni Hitsugaya

Illemmalla kateltiin hetki Miehisyystestiä ja ennen iltabileitä lähdettiin "kotiin". Eihän me "vanhukset" jaksettu mitään iltabileitä jäädä kattelemaan. Vähän Pimp my ride!:a ja nukkumaan ja Lilyn kanssa taas höpöteltiin niitä näitä vähän pidempään.

Sunnuntai 

Herätys TAAS seittemältä... onneks ei kuitenkaan tarvinu tällä kertaa auttaa Sestraa, sillä se oli tänään lolita. Itehän olin DtK, pääsin vihdoin käyttämään piilareita, jotka TOIMII! Youknowit.comin piilarit on huonoja, Grimasin toimii. *peukku ylöspäin* Kiinnosti? No ei, vaan Sestra nauratti. :c

Lily oli hetken aikaa kanssamme. Noin yhdentoista aikaan hän lähti seuraavaan kohteeseen ja Sestran kanssa jäätiin viettämään con loppuun. Pelattiin paljon rytmipelejä, naurettiin typerille jutuille ja kuvattiin randomeja ja käytiin varmaan miljoona kertaa myyntipöytäsalissa... Sit kello oliki jo neljä ja päättäjäiset alko ja oli aika sanoa heihei Sibelius-talolle ja Frostbitelle. D: Takaisin majapaikkaan ja mun kyyti vähän ajan päästä saapuikin viemään kotia kohti ja siten oli Frosti ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti