lauantai 13. lokakuuta 2012

Haastetta ja valkaisuainetta

Mulle heitettiin blogiteitse eräänlainen haaste... pakkohan siihen on vastata!

Koska himoitsen aina ja kaikkialla juustokakkua, jouduin haasteen kynsiin. Pistän pahan kiertämään; jos himoitset juustokakkua aina ja kaikkialla, vastaa alla oleviin kymysyksiin. Kiitos Roxx!

1. Mitä suunnitelmia viikonlopuksi?
Ei mitään erityistä, kunhan chillailen, otan rennosti ja lataan akkuja ens viikon töitä varten.

2. Milloin sulla on syysloma ja mitä aiot tehdä silloin?
Mikä se sellanen on? O.o Mulla mitään syyslomaa ole. :D

3. Tykkäätkö talvesta?
No joo, mut sellaset pakkaset, että luutki jäätyy on kyl ihan typeriä. Myöskin se on typerää, että kun on talvi nii nurmikko vielä paistaa läpi eikä missää oo pienintäkää toivoa lumesta... nyt on ilmat alkanu jo viilentymää, nii josko kohta saatais sit luntaki. :3 Yks talvi oli vallan ihana, ku loskavaihetta ei ollu ollenkaan. <3 Mut joo, pieni pakkanen, jottei ulos kuole kylmyyteen, vaikka ois kuinka paljon päällä ja lunta sillee ettei siihen huku nii talvi on oikein jeba.

4. Mistä ostat yleensä vaatteesi?
Milloin mistäkin, mut varmaankin keskittyy Seppälään ja Jack & Jonesiin. Aiemmin ostin H&M:stä, mut nykyää ne vaatteet on ihan hirveitä, enkä oo nyt pariin vuoteen löytäny sieltä ku yhen t-paidan.

5. Millainen fiilis sulla useimmiten on? Oletko iloinen vai surullinen ihminen?
Iloinenhan mä oon, vaikka onkin niitä päiviä että tekis mieli hakata joku. :D Täl hetkellä menee muutenkin paremmin ku oon vihdoin saanu työpaikan, jossa oikeasti tykkään olla.

6. Jos voisit päästä minne vaan, missä haluaisit olla juuri nyt?
Minne vaan... pakko kompata Roxxiä, että haluisin pomppia ajassa. Haluisin pomppia aina conista seuraavaan ja tietty juhlapyhät on kivoi ja 12.12.2012 on myös kiva, josta Roxxkin mainitsi. Mut just nyt... kyl se varmaa ois se San Francisco.

7. Mitä kadut?
Ei ainakaan tuu mitään mieleen. Jos jotain kadun nii yleensä kadun sen hetken ja sit meen eteepäin sitä sen enempää murehtimatta. Aika hölmöä katua pitkään ku se on jo kuiteskin tehty eikä sitä saa tekemättömäks, vaikka kuinka haluais.

8. Oletko sama ihminen, kuin vuosi sitten?
Ainut muutos on cosplay, mutta muuten oon ihan sama.

9. Olisitko valmis tekemään mitä vain, jonkun tietyn ihmisen takia/puolesta? 

Tärkeimpien ihmisten puolesta joo. Näin lyhyesti ja ytimekkäästi. :D

10. Mikä on elämän tarkoitus?
 Varmaankin se, että tekee kaikkea kivaa mitä on aina halunnuki. Jos haluu hypätä benjin nii se on vaa tehtävä, jos haluu hankkia lehmän... nii on hankittava se lehmä eikä jäädä voivottelemaan! 


Sitten siitä valkaisuaineesta... eli vihdoin sain alotettua kunnolla Bleachin! (sehän on enkusta käännettynä suomeks valkaisuaine...) 14. mangapokkari menossa ja 5 animejaksoa katottu. Eihän mul ookaa jälel ku se 361 jaksoa ja vissii lisää tulee... :D

3 kommenttia:

 1. moooi, eruka sielt traconista täällä !! :D
  sori en ollu huomannu tota sun kommenttia mun blogissa .. xd
  muttamutta kyl mä tulisin mielelläni siihe soul eater -porukkaa mukaa, minä päivänä se porukka kokoontus ? :D koska mulla on muitakii cossisuunnitelmii ja erukaa kerkeisin cossaamaan sunnuntaina. :D toisin kans varmaa sen medusan mukanani joka viimekskin oli mun kanssa tracossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kunnia mulle mä löysin sen viestin ja kerroin tolle !
   moi olin stalkkaamas etse uskaltaa kirjottaa heihei älä välitä musta xd

   Poista
  2. Ois kyl ihan mahtavaa, että tulisit! Mitä nyt ollaan puhuttu, niin kokoonnutaan lauantaina ja Medusa on myös tervetullut. En nimittäin ole kuullut vieläkään meidän Medusalta, että se olisi tulossa. Pitää nyt puhella noiden muiden kanssa, että mitä ne on mieltä. Mutta mutta, ollaan yhteyksissä. :)

   Kiitoksia Alyssa York. :D

   Poista