perjantai 16. marraskuuta 2012

Hobitti

On tullu aika herätellä vähän tätä blogia taas horroksesta! Viime postauksesta onki taas jonkin verran aikaa. Työt näköjään vie ihan liikaa aikaa, jotta vois tehä jotain, josta kirjotella! Sen verran päivitystä kuitenkin tullu, että Bleachia oon kerenny lukemaan 29 pokkaria ja animejaksoja on tullu katottua hurjat 85! Mutta se Bleachista, vois jatkaa siitä, minkä vuoks alunperin meinasin kirjotella taas.

Joulukuussahan tulee leffaan Hobitti - odottamaton matka, kuten kaikki hyvin tietää. Eräässä leffateatterissa järjestetään Hobittirieha, johon tietysti saa pukeutua Lord of the Rings:n mukaisesti (Mikä ainakin omasta mielestäni on ehkä jopa suotavaa). Pitkän aikaa mietin omaa hahmoa ja asua, että minkäs oikein tekisi, ku niitä vaihtoehtoja on niin mielettömästi! Olin jo alunperin päättänyt, että se ei tule olemaan mikään hahmo suoraan. Mietin, että minkälaisessa hahmossa pystyisin parhaiten käyttämään omia peruukkeja hyväksi. Ensimmäisinä tuli mieleen velhot ja haltiat. No tietysti velhoja miettiessä tuli mieleen Gandalf ja Saruman ja mietinkin, että pitäiskö sittenkin olla Gandalf... mut ajattelin vain nuorentaa sitä! Nuorempi versio Gandalfista! 8D Se ois voinu ollaki jotain coolia, mut ajattelin kuitenkin, että ehkei sittenkään. Joten päädyin haltiaan. 

Siitähän sitten alkokin kunnon ruljanssi, kun rupesi miettimään, että minkälaisen haltian tekisi... kun en kuiteskaan tahtonu suoraan Legolasia tai Haldiria ottaa ja muutenkin oli aika selkeästi jo mietittynä, että mitä siinä EI saa olla. Ei muuta kuin Googlen ihmeelliseen maailmaan... Hetken haeskelun jälkeen mietin, että kyseinen haltia voiskin olla Mirkwoodista ja sitä kautta löysinkin melko upeita tuotoksia. Erään kohdalla mietin, että se varmaan on ehkä vähän liian vaikea... mutta kuitenkin päätin ottaa riskin ja lähteä toteuttamaan!

Kova suunnittelu päälle, kynä käteen ja paperille piirtelemään, että mitä kaikkea tarviikaan. Meni ehkä kuukausi siihen, että sain hankittua tarvikkeita... vielä kun sais hankittua loputkin ja sais alotettua kunnolla ton asun teon... vähän alta kuukausi aikaa, joten taaskin tulee kiire! Josko tähän väliin vähän WIP-matskua:

Kengät maalattuna ja ennen maalaamista.
Kengät löyty iskältä, kunnon nahkabuutsit jotka sopii ku nappi silmään! Ne vaan on kokoa 43 ja itellä kengänkoko on kengästä riippuen se 40-41... mut eipä tuo haittane, sukkia vaan tarpeeksi! Noidenkiin maalaamisessa meinasi hermo mennä, ku ei löytyny täysin vastaavaa akryyliväriä, joten joutui sekottelemaan vihreää ja mustaa. Tyhmä kun olin, niin en tehny isompaa satsia kerralla, joten toisesta kengästä tuli aluksi eri värinen kuin toisesta... onneks pystyin pelastamaan tilanteen ja nyt ne on lähempänä samaa väriä. :D


Ensimmäistä kertaa pääsin leikkimään softiksen kanssa ja ärräpäät alkoi lennellä, ku ei meinannut ensin onnistua millään! Taipui väärään suuntaan ja kuumaliima kettuili ja mitä vielä... Vähän aikaa ku oli muualla ja rauhottu ja yritti uudestaan niin johan alkoi sujumaan. Ensin en voinu sietääkään softista, mut kivaahan sitä oli käyttää ja jos tarvii nii käytän varmaan uudestaankin. Olkapanssarithan siitä tein... mut mietin, että tekiskö uudestaan... ne näyttää suht rujolta, vaikka ekoiksi tekeleiksi ihan onnistuneet (ehkä?). Muutenkin mietin sitä, että mitenköhän mun kädet liikkuu jos ne on tollaset. :'D Saas nyt nähä, mut tossa vaiheessa ollaan, kaavoja on vähän kateltu, että jos nyt pääsis alottamaa kunnolla. Deadline ku on tossa 11.12. ... kiirettä pukkaa ja pitäs töissäki keretä käymään ja sata muuta asiaa. Voipi olla, että katkasen noi saumakohdasta ja hankin haaraniitin ja säädän vähän lisää!

Nii ja mites se mun hahmo, et miltä se näyttää? Sen hahmon kuvan on nähny vaa muutama, mut julkasen sen kuvan sit varmaan myöhemmin. 8D Pidän ihmisii jännityksessä. Katellaa millo saan julkastua seuraavan tekstin... joskus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti