lauantai 13. lokakuuta 2012

Queen's Blade

Johan on mun blogissa ollu hiljaista. O.o Suorastaan kummeksuttavan hiljaista, näemmä työt vie tosi paljon mun aikaa, mut nyt on aika korjata moinen typeryys! Varotan jo etukäteen, että tää merkintä saattaa olla todella sekava! Ja tietysti, koska on kyseessä anime, niin tekstissä voi olla myös spoilereita.

Airi, Menace, Melona, Claudette, Nanael, Leina ja Tomoe

Mutta, alun perin kiinnostuin Queen's Bladesta Desuconissa, kun näin Päivi Asikaisen EuroCosplay-kisassa kyseisen sarjan hahmona. Se ei vielä saanu kiinnostusta sen erityisemmin syttymään, mutta Traconissa hänen kisaillessaan siskonsa kanssa World Cosplay Summitin karsinnoissa (jonka myös voittivat), päätin kotiin päästyäni ruveta kattomaan sarjaa. Queen's Bladehan on ecchiä, eli ns. kevyt-hentaita, eli pehmopornoa, mikä ei todellakaan ollu se peruste, miks rupesin sarjaa kattomaan.


Elina, Leina ja Claudette

Queen's Blade on turnaus, mikä järjestetään joka neljäs vuosi. Turnauksen kautta selvitetään kaunein ja voimakkain naistaistelija, josta tulee seuraava kuningatar. Viimeisimpänä kuningattarena on toiminut Aldra ja tietysti monet haaveilevat tämän paikasta. Kuningattaren paikasta haaveilee ainakin vaeltava soturi Leina ja tämän siskot Elina ja Claudette, soturiprinsessa Tomoe ja alkemisti Cattleya. Kaikki muut saatte selvittää itse. ;) 

Queen Aldra

 Ketkäs sitten onkaan mun suosikkeja ja keistä tykkään eniten? Mä en erityisesti pidä päähahmoista, eli joita näytetään miltei joka jaksossa. Jokaisessa hahmossa on parhaat puolensa, mut eniten cooleja on Risty, Nanael, Airi, Nowa ja Alleyne. Josko vähän kertois enemmän noista hahmoista, oisko se kiva? Ois tai ei, kerron silti. >8D

Risty

Risty on eräänlainen Robin Hood. Hän varastaa muilta vaurautta ja luovuttaa saaliinsa sitten orpokodille, jotta lapset siellä saisi rahaa ruokaan. Ristyllä on kaksi puolta; hän on samaan aikaan kovis, hakkaa kaikki ja on todella hyvä taistelemaan, että lempeä ja ystävällinen, erityisesti orpolapsille. Risty ainoana käyttää eräänlaista morningstaria, eikä siis huku massaan millään miekoilla.

Nanael
Nanael on höppänä enkeli, joka on aina vaikeuksissa. Head Angel antaa toistamiseen Nanaelille tehtäviä, joista tämä epäonnistuu lähes poikkeuksetta kaikissa. Nanaelin yksi päätehtävistä on järjestää Queen's Blade otteluita ympäri Gainosia, jotta löytyisi sopivat taistelijat kohtaamaan kuningatar. Loppujen lopuksi monien Nanaelin tyrimisien ja myöhemmin eräänlaisten onnistumisen myötä, Head Angel päättää, että Nanaelin on itse osallistuttava Queen's Bladeen. Siitähän Nanael onkin sitten erityisen tyytyväinen... Hassuinta Nanaelissa on varmaan se, että toinen siipi on paljon pienempi kuin toinen. :D


Airi
Aluksi en tykänny yhtään Airista. Mun mielestä se oli vaan inhottava sydämetön aave, joka kävi tekemässä pahojaan. Airi on yksi The Swamp Witchin kätyreistä, jonka tavoitteena on tappaa Queen's Bladen osallistujat. Airin täytyy tasaisin väliajoin imeä ihmisten sieluja tai muutoin hän muuttuu täysin näkymättömäksi. Airi on yksi kolmesta The Swamp Witchin kätyreistä yhdessä Melonan ja Menacen kanssa. Airissa on upeinta se, kuinka pahakin voi tarpeen tullessa olla hyvä.

Nowa
Nowa on puoliksi ihminen ja puoliksi haltia, jota ei "sekasikiöisyyden" vuoksi hyväksytä kunnolla kummallekaan puolelle. Nowa on nuori, jonka ainoat ystävät ovat tämän apina Lou (joka pelastaa Nowan hengen monet kerrat) ja Alleyne, joka kouluttaa Nowaa. Nowa on pirtsakka tyttönen, joka ei aina jaksa keskittyä Alleynen oppeihin. Nowa ja Alleyne osallistuvat yhdessä Queen's Bladeen yhtä toista paria vastaan, kuitenkin häviten kamppailun. Alleyne puolestaan on metsä-haltijoiden vanhimpia sotureita, jo yli 1000-vuotias. Näiden taidokkaiden sauvan pyörittelijöiden menoa on mukava seurata. 

Alleyne

Joka sarjasta löytyy kuiteskin jotain huonoa ja outoa ja sellaista mikä menee yli ymmärryksen. Mä en ainakaan tajunnu, kuka sairas pervo mies ton on tehny?! Tollasta matskua ei varmaankaan kukaan nainen saa aikaiseksi. Esimerkkinä Leina taistelee Melonaa vastaan, jolloinka Melonan tissit ampuvat happomaitoa ja ne turpoavat jumppapalloiksi ja lopulta räjähtävät. 

Melona
 Toisena esimerkkinä, aina kun ketkä tahansa naiset taistelevat, niin aina ne vaatteet repeytyy ja hajoaa siihen malliin, että tissit ja takapuoli tulee esiin. Tosta paistaa niin selkeästi fanservice läpi, että huhhuh. En voi ku kuvitella, että miten sarjan tekijä on kieli pitkällä kuola valuen tehny tota sarjaa... Kahdella naishahmolla, Cattleyalla ja Melphalla on kyllä niin isot megahinkit, että huhhuh. Kumartuessa niiden tissit melkein ulottuu lattiaan. Cattleyalla on pieni poika, niin häntä halatessaan pojan pää suorastaan uppoaa tisseihin. Melpha vieläpä tekee Holy Poseja, mitkä on suoraan Kama Sutrasta ja se on kirkon jäsen... kyllä. 


                        Melpha                              Rana ja Cattleya

Muutenkin melko pervoa meininkiä, joillain ei ole alushousuja ollenkaan ja yhdellä on käärme sen tilalla... pervoudesta saa kunnon kuvan vain kattomalla ton animen! Ensimmäisellä kaudella vielä ollaan suht siististi, mutta kolmas kausi kyllä sit on se pervoin ja sairain. Oikeasti, sähköshokkeja tisseihin, mustekala käy naisten haaroihin kiinni ja yhdellä naisella on niin paljastava asu, että hyvä kun se ei ole jo alasti. Haaroissa sillä on jokin outo tötterö, jota vois luulla... arvaat varmaan miksi. :DD

Luna Luna
Tjoo... MyAnimeListissä annoin kahdelle ekalle kaudelle arvosanaksi 9 ja kolmannelle 6, ihan siitä syystä, että ensimmäinen ja toinen toimisivat erinomaisesti ilman ecchiäkin. On suoranainen pettymys, että tässä on käytetty ecchiä, ku henkilöt ja tarinankerronta on kuitenkin sen verran sujuvaa, ettei se vaadi vilautteluja. Kolmoskausi sitten taas oli jo niin pervoa ja sairasta settiä ettei sille paljoa parempaa arvosanaa voi antaa.

Ainiin, tähän loppuun on vielä sanottava, että yhtä aikaa niin rasittavista rasittavin kuin kaikkein pidettävin hahmo on kääpiö-Ymir. Selvittäkää ite miks.

Ymir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti