torstai 21. huhtikuuta 2016

Vapisten Cosvisioniin

Nopsa päivitys ennen Cosvisionia, vielä ku ehin! Että mitä Cosvisioniin. No lauantain otan rennosti. Omat vaatteet Inspired by Undertale. Lippiksen tuunasin ja funtsin vielä, että jos ehdin nii ehkä teen mustaan T-paitaan Mettatonin. :D Saas ny nähä miten jaksan. Kamera liikkuu mukana ja aion kuvailla ihmisiä nyt sit vähän enemmän. Ainaki Mona toivo, että kuvailisin hänen X-Menin Mystique-cossia.

Siinä luki Tapiola

Floweyyyyyyy
Sunnuntaina. Jotain vähän jännempää. Tämmöstä jotain.


Ja tämmöstä.Eye see you.


Eli joo. Atraxia ja Tardista on rakenneltu! Koska! Mä haluan mun esiintymispelosta ja Yukicon 2015 NCC-traumoista eroon! Cosvisionissa! Sunnuntaina! Esityskilpailu! MINÄ! TOHTORILLA! AAAAAAAAAA!!! :DD Mona tosiaan kävi viime viikonloppuna tääl mun porukoilla (missä vieläki oon) rakentelemassa mun kaa Tardista ja Atraxia ja nyt ne molemmat on valmiina. Harjoteltiin samalla reissulla muutamaan kertaan ja sit oon itekseni vetäny sen mitä voin ja harjotellu tällä kertaa kunnolla. Nyt ei voi mennä mikään vikaan. Jännittää kyl ihan helvetisti, mutta nyt on vaan pakko mennä. Onneks nyt on jo sillee valmista, että voi vaan hengähtää ja ottaa rennosti, mut silti kyl viel harjottelen kunhan kotiin pääsen huomenna. 

Näitä Cosvisionissa! See you there!

2 kommenttia:

 1. Aaaah~ kohta nähdään! :'DD
  Toivon sulle paljon onnea kisan suhteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! :D Waaa kiitoksia, tol kisal on kyl paljon enemmän merkitystä mulle ollakseen vain "kilpailu" joten tosiaan toivon, että kaikki menee hyvin. :D

   Poista