torstai 31. joulukuuta 2015

2k15 cossaten!

Mä oon tylsä ja kopioin muita ja teen iteki tämmösen, että mitä cossasin vuonna 2015 yms yms. 8C Yhteenvetona osallistuin tosi vähän coneihin, minkä vuoksi siis tein myös tosi vähän uusia pukuja. Kahdessa kisassa tosin kävin, mikä on sinänsä ennätys ku oon aiemmin käyny vaan yhdessä kisassa per vuosi. ;) Mutta katellaas paremmin!

1. YukiconYukiconissa tosiaan osallistuin NCC-karsintoihin Ingwayllä. Ne kisat tosin meni mun osalta ihan päin persettä ja meinasin kyseisen esityksen esittää vielä joskus uudestaan, mutta oon päättäny että se saa nyt jäädä. Ellei sitten tuu jotain "Unfinished business" -kilpailua. ;) Tätä käytin lauantaina ja sunnuntaina kuljin omissa vaatteissa.

2. Desucon Frostbite

© Shiro
Frostbitessa kierrätin perjantaina Ingwaytä, lauantaina kierrätin Hitsugayaa kapteenin asussaan ja sunnuntaiksi valmistin Jack Frostin leffasta Viisi Legendaa. Shoottailtiin Shiron kanssa Frostissa.

3. Desucon

(c) Mona

(c) Janni
Perjantaille tein nostalgiapaukun, eli Spiken Ape Escapesta. Olin conissa perjantaina vain muutaman tunnin, joten tehtiin Monan kanssa sitten myöhemmin shootti tästä cossista. Lauantaille sitten tein sen Saapasjalkakissan Grimms Mangasta. Tässä se on kyllä vielä niin raakile... Traconissa se näytti paljon paremmalta ;D Kunhan vain saisin kuvat sieltä... Sunnuntaille sitten kierrätin Ingwaytä, jossa ryhmäilin Odin Sphere -ryhmässä.

4. Tracon


Traconin lauantaina samainen Saapasjalkakissa pääsi kehiin! Tällä kertaa päivitetyllä versiolla ja kisalavoille. En ole vieläkään saanut kuvia tästä cossistani, joten niitä jaan myöhemmin. Sunnuntaina sitten cossasin 11th Doctoria mahtavasta TV-sarjasta Doctor Who. Suskin sain mulle Amyksi. :)

Vain neljä conia tänä vuonna... x_x ensi vuonna on varmasti enemmän! Pakko olla! :D Mutta jottei tän vuoden saldo ois niin laiha, niin muita pukuiluja sitten tapahtui kaksi. Verlan aika ja Halloween.


"Your makeup is terrible"
Sit tietysti ku oli Doctor Who:n jouluspesiaali leffateatterissa niin sinne tottakai laitoin Tohtorin ylle. x)

Ingway oli käytetyin cossi tänä vuonna. 11th Doctor kuvatuin muiden conikävijöiden toimesta. Helpoin cossi oli pukeutumiseltaan Spike ja hankalin pukeutumiseltaan Saapasjalkakissa. Tein myös ensimmäisen piilariarvostelun ikinä. Tänä vuonna myös kuljin... jokaiseen coniin ja tapahtumaan autolla. :D Ei julkisia kulkuvälineitä siis. 

Semmonen tämä vuosi! Vuonna 2016 on luvassa ainakin kunnioitusta erästä näyttelijää kohtaan ja ehkä jopa kaksi esityskisaosallistumista. Mut saas nyt nähä mitä vuosi tuo tullessaan. Ei muuta ku hyvät uudet vuodet!

Unohdin varmaan sen miljoona asiaa tästä, mutta se on sen ajan murhe. 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti