lauantai 19. heinäkuuta 2014

Eka.vika.feimi.not.juu?

Otsikko on kaunis. Kuten aina. Se selittynee kyl täs tekstin aikana, kun vuorossa on postausta Animecon 2014:sta. Yuki-Beachiin ei tullukaan lähdettyä, koska ei hutsittanut ajaa pk-seudulla, eikä maksaa VR:lle ylihintaisia junalippuja. Ehkä ensi vuonna... Tän vuoden Acon oli mun ja Tikin ensimmäinen Acon ja vähän varauksellakin lähettiin kattomaan, et millasta meininkiä heinäkuisessa kuumassa Kuopiossa on. Tarpeeks ajoissa (jo huhtikuussa, kauheassa "paniikissa", koska viralliset puhelut... yh.) soittelin Matkailukeskus Rauhalahteen ja varasin meille kahdelle leirintämökin. Mutta, tästä se lähtee!

Mun perinteinen pakkaamisen suunnitelma, mikä ei jääny tälläkään kertaa välistä!

Perjantai

Sovittiin Tikin kanssa, että meen sen luo ensin, josta sitten sen autolla lähdetään ja kuljetaan. Matkaan päästiin lähtemään klo 11. Pysähdyttiin Vaajakosken ABC:lla ja käytiin ostamassa vähän virkistystä, koska autossa oli kuuuuumaaaaaaaaaaah... Rauhalahdessa (mikä imo kuulostaa lähinnä joltain mieliparantolalta) oltiin perillä n. klo 15. Kannettiin osa kamoistamme mökkiin sisään, sillä ihan suosiolla jätettiin autoon osa, koska 6m² -kokoiseen mökkiin ei kauheasti mahdu. Levittäytymisen jälkeen käytiin tutustumassa leirintäalueeseen ja päätettiin lähtä käymään mäkissä, koska con-vkonloppu -> mättö-vkonloppu. Mäkin jälkeen mentiin rannalle istuskelee ja naureskelemaan omille vajaille jutuille. Illalla Ninnu toi Moonbeamin nettilaitteen, koska ERÄS MOONBEAM vaati, että pelataan LoLia. :D Myöhään illalla tapojemme mukaisesti, meil oli Tikin kanssa erittäin, ERITTÄIN tyhmiä ja väsyneitä juttuja... Päästiin sentäs joskus nukkumaan nauramiseltamme, vähän ennen kahta nimittäin. Tervetuloa vähäiset yöunet.

Lauantai

Herättiin klo 8, mikä oli melkoista luksusta meille, jotka yleensä herätään viimeistään seitsemältä. Pidettiin Tikin kanssa oikein rattoisa meikkaushetki mökkimme terassilla. :D Naamat kuntoon ja Rakettiryhmän kesäasut päälle ja menoksi. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli vähän yllättäen todella lähellä. Jouduttiin nimittäin poliisin ratsiaan ja Tiki puhallutettiin! :D Tietysti meillä oli Rakettiryhmän puvut päällä. <3 Eipä poliisisetä siltikään pahasti katsonut. 

Musiikkikeskus oli meiän molempien mielestä yllättävän pieni ja liian kuuma con-paikaksi. Eipä menny kauaakaan, ku Tikiä haastateltiin Savon Sanomiin ja meistä otettiin kuvat. Feeeeeeeeeim. Joo...
Todettiin sisällä olevan liian kuuma, joten lähdettiin ulos. Meitä kuvattiin yllättävän paljon, vaikka meillä oli vain "ihanan mauttomat kesäasut". O.o Koska Tiki päätti purkautua Jessiestään, sain osallistua yksin Meowth-pehmoni kanssa Aconin videoon. (Tikin haastattelusta ja omasta videolla esiintymisestä en kumminkaan ole vielä löytäny mitään materiaalia, joten laittelen ne sitten joskus myöhemmin, jos löydän ne jostain.) Sen jälkeen Tiki otti musta muutaman kuvan. Näiden jälkeen oliki jo aika siirtyä sisälle ja lähtä kattomaa Kääpägaalaa ja cossikisaa."Me ollaan lomalla." © Tophchan
Tosta "Me ollaan lomalla."-kuvatekstistä pitääkin mainita, että aika montaa kuvaajaa se nauratti. :'D Rakettiryhmä lähti loman viettoon ja jopa Pikachut ja Misty saivat kävellä ohitse. Vilkutettiin ja hymyiltiin takaisin. No chasing today.


kesä-James ihanan mauttomassa puvussaan.
Kääpägaala oli oikein mainio. Ainut vaan, että se ois saanu olla pidempi. Cossikisan jälkeen lähdettiin takaisin Siwan kautta kohti Rauhalahtea ja omaa mökkiä. Back in mökki viskattiin tavarat sisälle, napattiin pyyhkeet kantoon ja lampsittiin kohti uimarantaa. Tietysti itse menin James-cossissani vielä! Pitihän se nyt edes kerran kesässä heittää talviturkki ja vieläpä cossi päällä, koska oli siihen mahis. :D Virkistävää oli. Peruukki lähti mun päästä ku sukelsin, koska se ei ollu pinneillä kiinni. Tiki sanoi, etten saisi laittaa sitä "uitettua rottaa" enää päähän. :'D Uintipulahduksen jälkeen suihkuun ja rauhottumaan mökkiin datailemaan. Tikin shortsit olivat kateissa, joten käytiin lähialueilla ettimässä. Onneks löydettiin ne, nii ei sen tarvinu paahtua farkuissa.

Loppupäivä meniki meiän molempien lempipuuhassa, eli dataamisessa. Alkuyön viihde oli kyl ehdottomasti, ku satuttiin näkemään meiän mökin edustalla KIILTOMATOJA. :3 En oo koskaan missään ennen nähny niitä, joten olihan se aikamoinen elämys ja ne oliki aika söpöjä! Harmi vain, etten saanu otettua niistä kuvia, koska kamerani ja puhelimeni oli kökköjä. ._. Tiki alko sammua, joten se meni yhden jälkeen nukkumaan, mut mä menin vasta kahden aikaan, koska juttelin ValkoinenSamurai:n kanssa taas ihan päättömiä juttuja. :'D Seeeeenpaaaaaai~

Sunnuntai

Herättiin varmuuden vuoksi klo 7.30, jotta kerettäis pakata ja siivota mökissä yms. No, oltiin sit ysiltä valmiita ja sillee "jahas..." Pientä siivousta mökissä vielä ja sen jälkeen lähdettiin palauttamaan avain, puomikortti (millä pääsi takasin ku kävi muualla) ja sanottiin miel...matkailukeskus Rauhalahdelle heipat. Musiikkikeskuksella sitten ovien auettua käytiin sisällä nopsaan ja todettiin, että joo, ulos. Käytiin photoshoottaamassa Tikin Asuka-cossi ja Tiki nappas musta kuvan Hitsugayana. 


Kuvaamisen jälkeen meinattiin, että ei jaksa olla, on tylsää, lähdetään pois koko conista... Meinattiin jopa unohtaa ennen conia sovittu worblatilaus. Onneks se myyjä laitto viestiä! Päätettiin sit jatkaa kuvaamista sen aikaa, kunnes se saapuis paikalle. Käytiin (jälleen) mäkissä ja sit lähdettiin takaisin Musiikkikeskuselle. Worblat noudettuamme lähdettiin pois kokonaan Aconista. Mitähän se kello näytti? Oisko ollu jopa 12.30? Paluumatkalla oli liian tyhmät jutut ja nyt päässä soi matkamusana toiminut NYLON BEAT. <3

Mikä hitto toi otsikko on? No eka Acon ja ehkä myös vika. Siis me ei Tikin kanssa KOSKAAN olla lähdetty noin aikaisin pois conista! Yksinkertaisesti syitä oli mielenkiinnoton ohjelma (ainoastaan cossi-kisat ei houkuta jäämään), ahtaat, sokkeloiset ja kuumat tilat (oisin ite pudottanu sen n. 500 kävijää pois...), missä ilma ei kiertäny yhtään. Sunnuntaina vieläpä ennen lähtöä alko satamaan ulkona, joten sisällä ois ollu entistä enemmän ahtaampaa, joten kiitos ei. Jos sunnuntain esityskisa ois alkanu vähän aikaisemmin, niin oltais jääty pidempään. Myöskin infoaminen oli aika iso miinus (ei aluksi tiedetty onko paikkalippuja kisoihin ja jos on, mistä niitä saa?). Meil oli paljon hauskempaa omassa mökissämme kuin conissa ja se on jo aika iso juttu. Aika outoa sekin, että Acon on 11. malliaan ja nuoremmat conit ja jopa ensimmäiset laatuaan olevat Yukicon ja Cosvision oli paljon laadukkaampia ja mukavampia. Jottei ois pelkästään neganegaa niin conin positiivisia puolia oli kylmä (joskin oudon makuinen) vesi, conin hyvä sijainti, Kyuun ja NaruDossun juonnot ja Kääpägaala.

*Takaisin otsikon selitykseen* feimi sitten tarkottaakin"feimiyttä" Savon Sanomista. Lolleropallero... not.juu? Ollaa Aconista nyt vähän niin ja näin, et ens vuonna uudestaan vai ei? Pallotellaan vähän väliä ei ja joo - joo ja ei. Saas nähdä. 

Seeeeuraava con on NÄRCON RUOTSISSAAAAA!!!! Mun eka ulkomainen con! Lähden Tikin assariksi NCC:hen, mikä jännittääkin jo aika lailla. :D

2 kommenttia:

 1. Team Rocket lomailemassa on ihan huippu-idea jos multa kysytään! XD Kyllä he loman ansaitsevat kaiken ton Pikachujen ryöstöyrityksien jälkeen haha. Hitsi olisin halunut nähä livenä; niin mauttoman epic vaatteet! :-DD eikusiisjoo Arskat antaa niin paljon lisäpisteitä myös!

  Joo mun mielestä Animecon on vähän niin-ja-niin tapahtuma. Ei oo sielt parhaimmasta päästä, varsinki tilojen suhteen ku ilma ei kierrä ja ahdasta on. Paljon parempia tapahtumia löytyy.

  HNNNG pidä hauskaa Närconissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä ainaki joskus aion ton viel vetästä ja Tiki ehkä tekee ton peruukin uusiks nii eiköhän seki sen joskus viel voi laittaa. :D Kumminki todella rennot puvut! Ainoat ongelmat oli peruukit Tikin peruukki tappo sen niskat ja mun peruukki oli bitch. Arskat tuo vaa mauttomuuteen lisäpisteitä. ;D

   No, Aconista mun ei tarvi enempää mainita. :'D Närconissa juu pidän varmasti hauskaa! Jänskättäääääää. 8) Pitänee varmaa tehä pieni pukuinfo ennen. ;)

   Poista