maanantai 27. tammikuuta 2014

Yukicon

Yukicon se oli ja meni toissa viikonloppuna, muutama sananen siitä. Yukicon pidettiin Espoossa ja sinnehän taas mun ja Sestran matka johti. Tällä kertaa myös Alex liittyi seurueeseemme. Haukkana kärkyttiin lipunmyyntiä, jotta varmasti saataisiin liput ja onneksi hyvin kävi. Hyvin varhain (lue: melkein viime tipassa) varattiin hotelli, mikä sattumoisin olikin pienen kävelymatkan päässä conipaikalta. Junaliput myös ostoon ja eikun jännäilemään ja cosseja valmistelemaan. 

Jee ranneke. Karsee kuva, mut ihassama.
Mulla oli cossisuunnitelmat vähän auki, että mitä sitä cossaisi. Olin jo päättäny, että tanssiais-DtK:n ottaisin ainakin, mutta toinen asu oli auki. Halusin cossata Bleachistä Yukiota, mut tiesin, etten osaisi tehä sen takkia, joten päätin ostaa sen takin Ebaystä. Noh, ensimmäinen takki osoittautui liian lyhyeksi, joten piti ostaa toinen. Kovasti joutui jännäämään, että kerkeääkö se vai ei. Koko takin ei pitänyt keretä, joten olin valmistautunut ottamaan mun uusimman haltia-cossini mukaan. Kaikeksi yllätykseksi Yukion takki ehtikin! Eikä siinä sit auttanu muu ku ruveta hattua väsäämään, koska muut osiot mulla jo oli: Housut löysin omasta kaapista, peruukki oli jo ostettu, kengät ostettu ja muokattu ja kaulaliina löyty laatikosta. 

DtK:n tanssiaisasu
 
Hatun teon ois voinu alottaa vielä vähän aikasemmin, koska vielä perjantaina aamuyöllä sitä tehtiin... ja se oli valmis aamuyö-kolmelta, sori äiti. ^^" Äiskä tosiaan joutu auttamaan mua sen hatun kanssa, koska en ollu sellasta ennen tehnyt ja en ihan niin täysin niistä kaavoista tajunnut, mutta itse hatusta sitten ihan toisessa postauksessa sit myöhemmin lisää. ;)

Yukio ja toi sen hattu.

Perjantaina kahdentoista jälkeen alkoi mun ja Sestran matkan kohti Espoota. Alex tuli kauempaa, joten sillä oli omat junailut ja muut. Menomatka meni ihan hyvin, kunnes saavuttiin kohti Espoota. Oltiin sovittu Alexin kanssa, että jäädään Kilossa pois, koska sillä on kavereita siellä, nii ne osais neuvoa meidät hotellille sitten. No mehän Sestran kanssa jäätiin, koska ajateltiin että no mikäs siinä, jos istuu jossain kahvilassa sen ajan, ku odotellaan Alexia. Sen juna tuli muutenkin tunnin myöhemmin ja sit se pahalainen viel unohti lippunsa ja joutu tulee myöhemmällä junalla... Mutta mikäs meitä odotti Kilossa? Kylmä ulkoasema (kylmäasema, kuten mä ja Sestra sanottiin, vaikkei se ole se :'D ) eikä lähistöllä ollut yhtäkään kahvilaa tai mitään. Ainoastaan kaksi pienempää ruokakauppaa ja pelkkää asutusta. :| Pahamaineinen Kilo sai mut ja Sestran ärsyyntymään todella, koska ei ollu kiva jäätyä ulkona kovassa pakkasessa. Päätettiin olla porvareita ja tilata taksi hotellille, mikä ei sekään meinannut toimia... typerä Espoo ja typerä Kilo.

Hotelli lupaili kuvien perusteella hyvää, eikä meiän tarvinu pettyä ollenkaan! Kyllä Sokos hotellissa kelpaa. Saihan siitä maksaakin, mut mä ainaki maksan luksuksesta ja siitä että saan nukkua hyvässä sängyssä, kuin kehnolla jumppamatolla lattialla. Blondit pääs taas asian ytimeen hotellilla. Mulle ja Sestralle selvällä suomen kielellä selitettiin, että hissit toimii ovikorteilla. Voitteko jo arvata mitä tehtiin? "TÄÄ HISSI EI TOIMI!!!!" "NO MIKÄ SIIN NYT ON?!" "Ainii... meiän piti laittaa toi kortti..." Huoh, kahta blondia ei saa päästää samaan aikaan mihinkään, mikä poikkeaa normaalista arjesta. :D Huoneeseen vihdoin päästyämme lämmiteltiin, levitettiin kaikki tavarat ja venattiin, jotta käyn hakemassa Alexin hotellin aulasta, kunhan se selviää paikalle. 

Jänniä asioita tapahtuu, ku on Sestran kanssa samassa huoneessa...

Illemmalla sit käytiin kolmestaan syömässä ja ku päästiin takas hotellille niin kyseltiin respasta yksityissaunaa. Sen mahdollisuutta ei ollut, mutta mukava respa järjesti meille yksityissaunan! <3 ;O; Oltiin ihan hämmennyksissä, että onko toi mahdollista, mutta oli se! Me ei koskaan, KOSKAAN, olla saatu MISSÄÄN noin hyvää palvelua! Tästä syystä kirjotettiin pitkä erityiskiitos kyseiselle respalle, joka muutenkin kohteli meitä todella hyvin ja oli innoissaan meidän puolesta ja muutenkin sai meidät hyvälle mielelle.

Loppuilta sit hörötettiin erittäin hauskoille jutuille ja ilta venyikin sitten puoli kolmeen. Onnea vaa Sestralle ku sen piti herätä kolmen tunnin päästä. :DD Mä ja Alex vielä valvottiin ainakin puolisen tuntia, mut saatiin nousta vasta kasilta. ;)

Lauantai 


Lauantaina hyvin väsyneinä laahustettiin aamupalalle, josta sitten suunnattiin pukemaan cosseja päälle ja siitä sit conipaikalle. Itse cossasin DtK:ta tanssiaispuvussa ja Alex oli Teutonic Knight Preussi. Reimu aka Sestra oli karannu jo ennen mua ja Alexia, joten kahdestaan sitten raahattiin ittemme kohti Kulttuurikeskusta ja yritettiin löytää ovi, mistä pääsisi sisään. Vähän sivussahan se oli, mut muutaman edes-takaisen kävelymatkan jälkeen vihdoin löytyi se oikea ovi! Eikä meinannuka ku jäätyä pihalla... mun piti oottaa, jotta Sestra tuo mun lipun.

DtK tanssiaispuvussa. (c) Kyuu Eturautti, kuva Cosplaytanssiaisista.
 
Conipaikalla kierrettiin paikkoja ja tutustuttiin Kulttuurikeskukseen enemmänkin. Itse hoidin melko varhaisessa vaiheessa kaksi kaupankäyntiäni. (jotka näkyy toisessa postauksessa) Sestran kanssa käytiin testaamassa meille täysin uutta peliä, Go:ta, mitä ehdottomasti käydään pelaamassa Desussakin! Hieman hämmentävä peli, mutta paranee sitä tahtia, kun oppii pelaamaan. 

Go-peli. Tekee mieli syödä noi kivet. 8D
 
 Loppupäivä meniki sitte Sestran kanssa, ku olin assaroimassa ja teippiharjailemassa sen pukua tuomarointia ja itse pukukisaa varten. Noin tunti ennen kisaa mä poistuin bäkkäriltä ja lähdin kiertelemään conia ja kattomaan josko löytäisin jotakin seuraa, kun Alexkin oli lähteny johonkin huitsiin. Onneksi vähän ajan päästä löytyikin seuraa ja vähän enemmänkin. Sen lisäksi pääsin näkemään, että Soul Eaterin Excaliburilla VOI olla fangirl! Hyvin hämmentävä hetki. :'D Ainutlaatuinen tilaisuus.

Excalibuuuuuur~
 
Sestra se sit voitti kisansa ja myös aloittelijoiden sarjassa Punumi voitti omansa täysin oikeutetusti! Onnea molemmille ja muillekin sijoille päässeille. Kisojen jälkeen mä ja Sestra lähdettiin hotellille lepäilemään ja rentoutumaan. Koko ilta otettiin lepiä, Sestra nukku ja korisi eikä edes kuullu, ku mä mm. kävin suihkussa tai pidin muutenkin meteliä. Alexin tullessa taas perushörinät ja -naureskelut tyhmille jutuille ja nukkumaan.

Sunnuntai 

Saatiin nukkua pidempään. <3 Jopa Sestra, neiti kukon pierun aikaan heräävä. Sunnuntaina ei sen ihmeempiä tapahtunut, kunhan hengattiin ympäriinsä ja viihdytettiin toisiamme. Itse cossasin Bleachistä Yukiota ja Sestra oli Usagi Sailor Moonista. Alex oli jälleen Preussi. Sunnuntaina piti olla esityskilpailu, mikä jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, mut onneksi sen tilalle tuli nettipukukisa, mitä käytiin sitten kattomassa. Kolmen jälkeen mun ja Sestran matka kohti kotia alkoi, eikä lainkaan säästelty mitään hauskuuksia vaan räkätettiin aivan antaumuksella pitääksemme itsemme lämpiminä tyhmässä pakkasessa.

Yukiosta muutama kuva:

Yukio Hans Vorarlberna Bleachistä. (c) Kyuu EturauttiYukio se vaan pelaa. (c) Sestra
 
Semmosta Yukiconissa, mennään varmastikin uudestaan ensi vuonna, jos vain järjestetään. Seuraava tapahtuma onkin helmikuussa Desucon Frostbite, mikä on vaarassa mennä mun osalta täysin plörinäksi... nyyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti