sunnuntai 25. elokuuta 2013

What have I done...?

Otsikon voi käsittää monella tapaa, mut ei siitä nyt tässä kohtaa sen enempää! Oon saanu Traconin cossit päätettyä, enkä jaksanu sinne tehdä mitään uusia pukuja, joten ainaki tällä haavaa herrat Hitsugaya ja Ginko pääsevät taas matkustamaan. Tällä kertaa Tampereelle. (No minnekäs muualle ku siellä se Tracon on...) 

Sitte lisää tosta nimettömästä haltia-tyypistä vähän lisää kuvia! Miekka on nyt täysin valmis ja asuun löytyneet kengät sai vähän pientä lisäystä osakseen. Kuvat puhukoot puolestaan:


Kahva sai itselleen mustan värin ja hopeiset reunukset. Päätin jo miltei alussa, että haluan kahvaan haltiakirjoitusta ja sitähän löytyykin kahvan molemmin puolin.

Tässä lukee Mirkwood.

Etsin ensimmäiseksi sanaa Power, mutta tää Strength näytti sen verran kivalta et valitsin sen!
Jännintä mun mielestä on se, että tää miekka on tehty ihan alusta alkaen täysin itse! Suunniteltu itse, (vaikka olenkin kahdesta-kolmesta eri miekasta ottanut visioita), kaavoitettu itse, kuviosahattu itse, hiottu itse, maalattu itse, KAIKKI ITSE! :D Tekeminen oli kyllä varsin mukavaa puuhaa, eikä yhtään ottanu mikään päähän. Kaikki joukolla puutöitä tekemään, se on kivaa! ^^ 

Sitten niistä kengistä. Mä kovasti mietin, et pitäskö ne värjätä, koska kaapu tulee olemaan beige ja housut on vihreät ja panssarista tulee pronssisen kuparinen, mut en sit tiedä. Toimii ne kyllä ihan noinkin, varsinkin ku panssarin alle tuleva paita on musta ja se näkyy jonkin verran. Noi harmaat "vyöt" ja niihin soljet tein ihan softiksesta, joiden soljet sitten maalasin kultamaalilla. Voipi olla, että jätän ne tollee yksinään hengaamaan ristikkäin, enkä siis liimaa/ompele niitä kenkiin kiinni.
Sitten tähän loppuhuipennukseksi se "Mitä olenkaan menny tekemään...?":n toinen osio. Eli jotain... jännittävää... ehkä hieman pelottavaa? Hermoja raastavaa, vielä lisää jännittävää, ehkä hieman unettomuuttakin ja muuta erittäin hubaa tulee tapahtumaan. Who knows? Pari ihmistä, enkä muille kerro, nähkööt sitten. ;)

Josko sitten seuraava päivitys koskis niitä sarjoja... Fullmetal Alchemistin mangassakin menen jo pokkarissa 13! Löysin tänää ihan vahingossa uuden tuttavuuden Kiba-animesta, jonka varmaankin katsastan läpi heti kun kerkeän ja saan muita ensin pois alta. Jono on vain hieman pitkä. :D Toikin löytyi siten, että yks tyyppi Facebookissa puhu Naruton Kibasta. Googlasin sen kuvahaulla ja sieltä löyty kuva tosta Kiba-animesta ja sen päähenkilöstä, jossa näin mahdollisen cossin. Nyt mä lopetan tän merkinnän ettei tää veny kilometreihin, hei hei!

2 kommenttia:

  1. Toi miekka on kyl aika makea! :D Hienoa työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Kiitoksia! :D Tosiaan ensimmäinen miekka minkä oon koskaan tehny! En ois kyl tohon pystyny ilman hyviä välineitä ja iskän neuvoja, mut silti oman käden jälkeä. ;)

      Poista