keskiviikko 16. tammikuuta 2013

The Hobbit: An Unexpected Journey

Vähän taas ollu hiljaista... korjataan asia! Aikasemmin taisinkin mainita Studio123:n Hobitti-partyista, kuinka Hobitin ensi-iltana Studio123:ssa on kaikenlaista tapahtumaa. No olihan siellä! 11.12.-12 klo 21 alkaen oli kyllä varsin mukavaa, Studio123 oli muutettu varsin upeaksi. Eikä tarjoilut ollu yhtään huonommat; kuumaa glögiä, pipareita ja koska leffateatterissa ollaan, niin tietysti poppareita. Koko tapahtumasta voi käydä kurkkaamassa kuvia mm. Studio123:n Facebook-sivulta.

Sitten voiski heivata muutaman kuvan tänne, nimittäin siitä mun lopullisesta asusta. Valitan heikohkoa kuvien laatua... Myöhemmin tulee parempilaatusia kuvia, nyt ei vaan oo jaksanu ottaa. :D Huomatkaa kellonaika! 8)

Itse leffasta en sano oikeastaan mitään, koska se pitää nähdä, jotta oikeasti tajuaa sen upeuden. Koskaan ei oo se n. kolme tuntia menny yhtä nopeasti kuin Hobitin parissa! Taitaa olla jopa ensimmäinen leffa, jonka aikana en oo syöny enkä juonu mitään. On myöskin ensimmäinen leffa, jonka oon käyny kattomassa leffassa neljä kertaa... Kaks kertaa 3D:nä ja kaks kertaa HFR 3D:nä. Vielä pitäs se 2D katsastaa ainakin kerran... tai kaks... Ihan mahtava leffa! Jos joku ei oo sitä viel nähny ja meinaa mennä kattomaan, niin nenäliinoja mukaan. Soundtrackinkin tilasin, mut se ei oo vielä tullu. D: Onneks on Spotify.

Tähän loppuun vielä: Kannattaa lukea kirja. Siihen oikeasti uppoutuu todella nopeasti, eikä mulla menny ku n. viikko sen lukemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti