lauantai 2. toukokuuta 2015

Hiljaa hyvä tulee.

Mäkö pitäny vähän liikaa hiljaisuutta? Sshh... pois se minusta. ;D Joo, ei ollu kyl tarkotus pitää näin pitkää taukoa kirjottelusta, mut eipä noita aiheitaka ihan kauheesti oo frostin jälkeen ollu. Oman jaksamisen ja kaiken muun puuhan puitteissa oon Desuconin cosseja vääntäny oikein urakalla! Oon ihan hämmästyttäny jopa itteni, et miten oon näinkin ajoissa. Yleensä mul menee viimeiseen iltaan asti. Nyt mun kolmesta cossista (joista yks on kierrätys) on yksi tehty vyötä vaille ja tänää alotin toisen.

Desuconin lauantai-cossiksi valitsin siis Grimms Mangan Saapasjalkakissa Karlin. 

Saapasjalkakissa Karl - Grimms manga

Karl valikoitui lähinnä siksi, että Saapasjalkakissa on yksi suosikeistani Grimmin saduista ja mikä parempi versio oliskaan ku tämä, koska designkin on hieno. Ehkä puvunteon puolessa välissä meinasin jo tulla tekemään blogitekstin aiheesta, mut jotenkin sitä uppoutu tekemään vaan enemmän ja enemmän. Huomas hyvin, et itelle mieluista hahmoa on mukava työstää. Vieläpä reilusti etuajassa. Mutta tosiaan, tilanne tällä hetkellä tämä:

Pahoittelen kännykkälaatua ja taustan sotkuisuutta.

Vyö tosiaan puuttuu. Sitäki tein jo, mut tehdessä huomasin sen olevan liian lyhyt ja ruma, joten päätin, että parempi tehdä alusta alkaen uudestaan. Tekokynnetkin oottaa tossa vieressä pienoista muokkausta ja jotta saan sitten liimata ne omiin kynsiini Desun lauantaiaamuna. Jeij.

Alunperin meinasin saapiskisua perjantaille, mut koska oon perjantaina töissä tod.näk. akselilla 14.30-15.30 asti, joten halusin jonkin helpomman ja nopeammin puettavan (toi kisun ruskea kangas ei jousta _yhtään_, eikä siinä oo vetoketjua tai mitään. Perjantaille valitsin sit nostalgisen hahmon, johon sain tänää leikattua kankaat. \o/ Siitä myöhemmin sit lisää. Vähän päälle kuukausi Desuconiin! Iiiks! Vielä ennen Desua yritän saada aikaan postauksen, mut mistä aiheesta? Se jääköön vielä arvotukseksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti