lauantai 1. syyskuuta 2012

WIP - DtK

Ohhoh, onpas täällä ollu hiljaista! On aika korjata tilanne. 8D

Sitten itse aiheeseen: Traconiin aloin tehtailemaan Soul Eaterin Death the Kidiä. Taitais olla pienen WIP-raportin aika, vai kuinka? Aiemmasta Kidin aseet -postauksesta löytyykin kuvat ja tiedot aseista ja sormuksista löytyy kuva Soul Eater -postauksesta. Kaikki muu melkeinpä olikin tekemättä.

Peruukki on ihan täysin kesken... ostin aikoja sitten Grimasilta peruukin ajatellen, että tämä on hyvä. Nyt sitten kaksi viikkoa ennen Traconia tuli ajatus, että hyi olkoon, toi on ihan hirveä. X_X Aika panikoida? Voi kyllä. Äkkiä eBayhin tilaamaan peruukki! Mutta kuinka ollakaan, se ei kerkeä. D: Pidän sormia ristissä, jotta se kerkeäisi. Vaikkei kerkeäisikään, niin minulla on kaksi varavaihtoehtoa: Ostin Anikin kautta peruukin ja sen pitäisi saapua minulle ensi viikon alussa. Toinen vaihtoehto onkin tuo hirveä suomilaatu-muovi-peruukki... en halua laittaa sitä päähäni! 

Kengät aiheutti myös tuskaa, enkä löytänyt sopivia kenkiä! Ajattelin laittaa ne, jotka minulla oli Justinia cossatessa, mutta ne tappaa mun jalat, joten ei. Ninnun apua jouduin pyytämään, jotta se lähettäis kuvan omista kengistään, koska ne oli vaan täydelliset. Eipä keneltäkään sellaisia löytynyt, joten jouduin hankkimaan vähän sinnepäin kengät... mööö...

Takki sen sijaan alkoi sujumaan varsin hyvin. Aluksi ajattelin, että hankin takin halvalla kirpparilta ja muokkaan sitä, mutta ehei.. Justinista jäi niin hyvin kankaita yli, että sain niillä tehtyä (äiskän suurella avustuksella) DtK:lle takin! Mietin, että laitetaan napit, mutta sitten kauluksien keskikohta ei olisi täsmännyt, eikä reunat olleet symmetriset. No eihän se DtK:lle sovi, joten piilovetskari ja edessä olevat valkoiset tarranauhoilla kiinni. Vielä pienet viimeistelyt, niin se on valmis. Housut ja paita löytyy omasta kaapista. Housujen kohdalla ihmettelin, että miten 150-koon housut (Löysin vanhat jostain kaappien kätköistä!) voi mahtua 170cm pituiselle? Näköjään voi, vielä vähän kavennettuna ne on passelit Kidille!

Ei ihan oikeanlainen paita alla, vai? :D

En ajatellu tehdä mitään muuta, kuin asun, hankkia sormukset ja aseet. Vähän kehittelin ajatusta ja sitä myöten kuvaan astui Beelzebub... tottakaihan se oli tehdä! Nyt on jonkin verran jo sitä mokomaa hiottu ja maalattu ja hiottu ja maalattu! Tälläkin hetkellä se on maalauksessa... Pääkallot siellä maalautuu, pitää huomenna vilkaista tarvitseeko korjaussarjaa!

Beelzebub!

Rullalaudan kanssa käyty seuraava episodi oli, että mistäs mä löydän punaiset pyörät? Kävin kaupoista kattomassa ja ei ole... Maalaaminen taitaa olla ainut vaihtoehto, vaikka se tarkoittaakin sitä, että en voi rullailla Beelzebubilla. ;__; 

Ehkä noista saa punaset? :D
 Mitähän vielä mulla oli kerrottavaa? Ainiin, jottei nyt vaan jäis jokin osa pois, niin tilasin PIILARIT! Kyllä, luit oikein. Youknowit.com on varsin kätevä tehottomia piilareita etsiessä. Kyllä oli vaikeeta saada ne silmään, ensimmäisellä kerralla meni tunti aikaa, nyt menee korkeintaan 10min. Jokseenkin edistystä.  
  Harmikseni huomasin, että toinen ei pysy kunnolla ja pomppii kaiken aikaa vaikka se olisi miten päin ja kummassa silmässä tahansa... joten tilasin myöhemmin uuden. (en tiiä oliko fiksua..) Yks päivä, kun otin piilarit pois, huomasin siinä paremmassa piilarissa pieniä halkeamia... Just my luck. x_X Ei muuta ku uusi tilaus youknowitille ja tällä kertaa tilasin parin, nyt on sitten kolme piilaria tulossa mun luo! Onpahan yksi varalla. :D Sit katellaa mitä silmät tykkää Traconissa, vaikka oon harjotellu niil suht paljon.

Olikohan tossa kaikki, kai siinä oli. Paitsi, että joo, Ninnu lupas tehdä mulle kaulaan sen kallon! Traconissa sit immeiset näkee lopputuloksen! 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti