torstai 17. syyskuuta 2015

Shootteja!

Viel ei päästä Tracon-tunnelmiin, ku ootan et saan mun kuvaajaltani kuvia, jottei Tracon-postaus ois taas täysin kuvaton. Mutta, käytii viime lauantaina kaverini Monan kanssa vihdoin ja viimein shoottailemassa mun pari pukua, mistä ei oikein ollu mitään kuvia. Nää kaks kyseistä pukua oli Ape Escapen Spike ja Soul Eateristä DtK korisjakson puvussa. DtK on tehty jo viime vuonna, eikä siitä vaan tajuttu ottaa yhtään kuvia, missään. Spike on tehty tänä vuonna, eikä siitä keretty ottaa kuvia. Nyt sit saatii aikaseks käydä kuvauttamassa noi! Oli kyl jännää, ku en oo ennen käyny conien ulkopuolella tekemässä photoshootteja. Kerta se oli ensimmäinenkin. Varmasti tuun kuvailee enemmänkin conien ulkopuolella, jos vaa löydän kuvaajan itelleni. Enpä viiti turhia länkytellä, joten tungen shoottikuvat tähän loppuun. :D

Kaikki kuvat on Monan ottamia. Puvut olen tehnyt itse (DtK:ssa käytetty valmisvaatteita ja peruukki on ostettu Ninnulta) ja myös olen editoinut kuvat itse. Sanotaanko nyt vielä, että esiinnyn kuvissa myös itse. ;) Minä, minä, minä... eiku.

Ensiksi esittelen Spiken kuvat.








Näistä kahdesta seuraavasta kuvasta puuttuu vaan apina, jota Spike on nappaamassa:





Koska Spike, nii tottakai pitää olla yks ryömimiskuva, ku Spike ryömii hiljakseen napatakseen apinan!

Sit siirrytääkin DtK:n kuviin. Oli aika huvittavaa (uusi kokemus sekin) siinä kuvauspaikan matkan varrella yhdessä puistossa mennä puskaan ja vaihtaa cossia. :D


Täst kuvasta pitää ihan antaa erikoismaininta. Mä VIHAAN kuvia, mitkä on otettu suoraan edestäpäin, koska mun naama näyttää yleensä aina laatikolta. Nyt kuiteski Mona on onnistunu nappaamaan kuvan, missä mun naama ei ees näytä laatikolta! Tää on yks mun suosikkeja koko DtK:n shootin kuvista.




Ja koska koriskenttä ja koripallo nii tottakai piti myös vähän pelatakin! Heiteltii vaa korei Monan kaa ja voitin 5-3. ;)

Kovasti yritän seuraavaks saada sen Tracon-postauksen aikaseks. Sen vois tietysti kirjottaa jo, jotta sit vaan lykkäis kuvat mut näh, ei viel jaksa. ;)

Mutta, Monalle erityisen iso kiitos näistä kuvista! Näihin kuviin ja tunnelmiin, adios.

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Verlan aika

Ennen ku lähetään aikamatkailemaan Traconin maailmassa, skriivailen vähäsen taannoin tapahtuneesta Verlan aika -keskiaikatapahtumasta, missä iteki käväsin kolmen kaverini, Miran, Sinin ja Artun kanssa. 

Verlan aika tosiaan oli 1.-2.8.2015 yllärsbyllärs Verlassa, mut allekirjoittaneet pyörivät paikalla ainoastaan sunnuntaina 2.8. Yksikään koko porukasta ei ollu ennen Verlan tapahtumassa käynyt, joten se oli jokaiselle uusi kokemus. Tietty Arttu oli käynyt Kouvolan Kasarminmäellä aiemmin, mut eihän se nyt ollu olleskaan sama asia. :P

Pidän tän mahollisimman lyhyenä ja tungen kaikki kuvat loppuun, koska en muista enää paljoakaan ja kuvat kertoo paremmin ku että yrittäisin selittää ja jaaritella, että "täs tein näin ja tos noin ja blaah blaah".

Mutta, tottakai tonne piti sit kans pukeutua! Pöllin tähän väliin kuvan Siniltä, missä näkyy meiän koko seurue.

Talonpoika, Braveheart ja linnanneidot Verlan ajassa.

Tietysti tähän väliin myös omat selfiet!



 

Omasta puvustani voin kertoa sellasta jännää faktaa, että toi on koottu neljästä eri cossista. :D 

Paita ja liivi kuuluvat Sweeney Toddille
Peruukki kuuluu Ingwaylle
Housut kuuluu haltioille Sadorhael of Silverlode ja edelleen nimettömälle haltiaherralle
Saappaat kuuluvat Saapasjalkakissalle
Hattu löyty iskän kaapista, mistä lie sen joskus saanu nii sain sen käyttöön. :D

Mutta, etiäpäin sano mummo lumessa! Vaikkei kumpaakaan täällä näy. o.o Krhm, joo. Ööö. Mira leipo ihan helvetin hyvää toscakakkua ja mutusteltiin sitä sitten keskenämme omina eväinä. Nähtiin kans joidenkin ritarien tappelevan, käytiin kattomas ku viikingit hakkas rytinällä toistensa päälle, kierrettii Verlan tehdasmuseo läpi ja päivän päätteeksi katsastettiin Rohanin hevosten esitys. Erittäin katsomiskelpoisia esityksiä kaikki ja heitänkin nyt tähän loppuun kaikista näistä kuvia. Paitsi Verlan tehtaasta koska siellä ei saanu kuvia ottaa. Ostin kans sieltä tapahtumasta itelleni kompassin ja tiikerinsilmä-korun, mikä kuulemma ajaa pahat katseet pois. ;)














"Eiks tää sopiskin mulle?"

Erittäin sekava postaus, mut anti olla. :D Sylkäsin niin paljon ku vaa muistan ja tosiaan kuvat kertoo enemmän ku mitä mä muistan. Älkääkä tappako kuvien laadusta, kaikki on otettu puhelimella (paitsi Siniltä pöllitty kuva), koska kameraa ei sattunu mukaan.

Kiva tapahtuma oli, suosittelen! Puhuttiin jo, että lähetään ens vuonna uudestaan ja että tehään tosta jokavuotinen perinne. Mutta, koska en nyt saa enempää irti tästä nii jääköön tähän! Seuraava postaus on tosiaan se Tracon! Kunhan saan sieltä kuvia kuvaajalta nii sitten on sen aika. 

Moooooo. Voimaa ja kunniaa kaikille ja sitä rataa.