maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ginga: Nagareboshi Gin

Roxx sanoi mulle, että kipaisehan Anttilaan ostamaan Hopeanuoli, koska se mun vaan on nähtävä. No mähän sitten menin ja kahdessa päivässä sain ton animen katsottua. Hopeanuoli on Yoshihiro Takahashin käsikirjoittama ja piirtämä manga vuosilta 1983-87, jonka pohjalta on vuonna -86 tehty anime. Hopeanuoli kertoo karhunmetsästyskoira Rikin pennusta Hopeanuolesta (lyhyemmin Gin). Gin syntyi tiikeriraitaisena, mikä sinetöi hänen kohtalonsa karhukoirana. Karhuista raivokkain, Akakabuto, tappaa Rikin ja sen vuoksi Gin lähtee kostamaan isänsä kuoleman. Jatko sisältääkin sitten spoilereita, eli jatkathan omalla vastuullasi. 


Gin
Anikissa on ketju, jossa kysellään: Onko sarjaa, josta pidät vaikket haluaisi? Omalla kohdalla juurikin Hopeanuoli saattaa kuulua tuohon kastiin. Muutama hahmo on niin rasittava, ettei koko animea melkein haluaisi katsoa, mutta kuitenkin Hopeanuolta on vain katsottava, eikä pysty lopettamaan kesken! Daisuke on rasittava 12-vuotias kakara, joka vain inisee ja vänisee, kuinka Gohei kouluttaa Giniä väärin... No kyllähän se aika kovalta koulutukselta näytti, mutta eiköhän Gohei tiedä paremmin mitä tekee, kuin Daisuke. Noi ihmiset on muutenkin typeriä, metsästäjät huutaa: "Me saatiin Akakabuto!", vaikka typeräkin sen jo tietää, ettei se Akakabuto ollut, eikä se noin vähästä kuole. Pikkuvikoja, eikä noita ihmisiä onneksi niin paljoa animessa sitten loppujen lopuksi näykään.

Daisuke.... I HATE YOU!
Koirista sitten: itse pidän eniten Kai-veljeksistä Akatorasta, Kurotorasta ja Chutorasta. Veljeksillä onkin suuri rooli Akakabuton ja tämän kätyreiden kaatamisessa, esim. Akatora saa puhkaistua Akakabuton ainoan silmän. Harmillista, mutta Akatora kuolee itse pian sen jälkeen... Suurin osa noista koirista on pähkähulluja ja tekee oman pään mukaan. Sniper on vain suuruudenhullu ja tämän kätyri Hyena on pelkuri. Iga-ninjakoirista Jinnai on typerä, mitä järkeä on hypätä suoraan karhun suuhun kuolemaan? Okei, ehkei se ollu sen tarkotus, mutta siltä se näytti... :D Voisko joku kertoa, että miks niillä on melkein koko ajan suut auki? 

Kurotora, Akatora ja Chutora.

Loppujen lopuksi ihan hyvä ja katsottava anime. En olis uskonu pitäväni Hopeanuolesta. Itselläni oli välillä hankaluuksia pidättää naurua, sillä ennen tätä olin nähnyt vain Roxxin ja toisen kaverini dubbaamia pätkiä. :'D

P.S. Roxx käski mun kirjottaa, että oli syntistä odottaa 20 vuotta ennen kuin katoin tän animen. :DD

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Soul Eater

Tiger & Bunny ja Trinity Blood on nyt vasta tuloillaan, joten ajattelin ruveta katsomaan uudestaan Soul Eateria. Aattelin sitten siinä samalla, että voisin ehkä vähän turista enemmänkin. Soul Eaterin perusjuonihan on, että on meistereita ja weaponeita, jotka yhdessä keräävät 99 kieroutuneen ihmisen sielua ja yhden noidan sielun. Näin ollen weaponista tulee arvostettu Deathscythe, jota itse Shinigami-sama pystyy käyttämään. 

Ihan btw, ehkä yks parhaista kohtauksista, jossa on Shinigami!

Päähenkilöinä Soul Eaterissa ovat meisterit Maka, Black Star ja Death the Kid, sekä heidän weaponinsa Soul, Tsubaki ja Liz & Patty. Sen enempää en jaksa henkilöitä esitellä, vaan siirryn listaamaan hyviksistä sekä pahiksista parhaimmat, ärsyttävimmän hahmon ja pari muuta seikkaa! Saattaa sisältää spoilereita.


Ensinnäkin paras hahmo koko sarjassa, no se tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että se on tottakai Death the Kid. :D Tuo symmetrianeuroottisuuden multihuipentuma säväyttää kaikkein eniten ja hänen taistelutyylinsä on omasta mielestäni paras. Lisäksi Kidillä on kaksi asetta, jota ei muilla meistereilla olekaan, joten siinäkin mielessä hän on omalaatuinen! Animessa DtK:lla on mielestäni paras tunnari ja kyseinen tunnari löytyy myös puhelimestani soittoäänenä... Ensin se oli herätyskellon äänenä, mutta totesin sen sopivan paremmin soittoääneksi :D Kyselin jo siskoltani, olisiko mahdollista värjäyttää minulle DtK:n hiukset, mutta se olisi kuulemma jokseenkin hankalaa toteuttaa. :< Petyin, mut voinhan mä aina laittaa sen peruukin päähän, kun siltä tuntuu. 8) 



Animen hyviksistä Kidin lisäksi paras on Justin Law, jota cossasinkin Desuconissa. Justin on nuorin Deathscythe koskaan ja ainut weapon, joka toimii ilman meisteria. "Kuurolla" Justinilla on parhaat letkautukset ja onhan senkin taistelutyyli ja aseet erityisen hienoja myös. Miksi se sitten on "kuuro"? No koska sillä on koko ajan kuulokkeet korvissa (ellei joku lyö tai potkase sitä) ja popittaa vaan! Yhdestä aiemmasta postauksesta käykin ilmi, että olen väsäämässä Justinin Carcan Claw:ta. Teen ehkä sen giljotiininkin Justinin kädessä ja "raahailen" niitä sitten ensi Desussa! 


Pahiksista kaikkein pirullisin ja paras hahmo on tietysti Medusa-noita. Medusa on niin pahiksista kuin noidistakin paras. Ne muut on ihan nössöjä, Medusa sentäs käyttää noituuttaan hyväksi kunnolla! Pikku-Medusa nyt on vähän lame... 


Entäs sitten ärsyttävin hahmo? No tietysti EXCALIBUR! Ei luoja... tarviiko siitä edes kertoa enempää, miksi se ärsyttää? Typerät jutut, luulee olevansa mahtein, haukkuu kaikkia typeriksi vaikka on itse se typerin. Se sen laulaminen jää soimaan päähän. Myöskin kaikessa nörttiydessään Ox on ärsyttävä (nörttiyden ärsyttävyydessä Maka tosin ei jää kauas). Onneksi Liz nyppäsee siltä ainoan päälaella olevan hiuksen! :D 

Excalibur
Ox














Animen paras jakso? Siihen sanoisin, että ehdottomasti episode 6! Death the Kid saapuu Lizin ja Pattyn kanssa Shibuseniin ja Black Star tietysti haluaa taistella niitä vastaan. Se taistelukohtaus on kaikkein paras <3 Kid hakkaa molemmat, Black Starin ja Soulin 8D Vaikkakin se tuupertuu itsekin lopussa hiusten leikkaantumisen vuoksi... symmetria meni. 

Mistä sen sitten huomaa, että tykkään Soul Eaterista paljon? No vaikka siitä, että mulla on Soul Eater -cossi ja toinen tuloillaan. Lisäksi olen ostanut DtK:n sormukset ja kaulakorun... metsästän vielä jostain itelleni DtK-figuurin! Nii ja oon himoinnu yhtä peliä, mut se on PS2:lle ja mulla on PS3, enkä tiiä käykö se siihen. :< Seuraavaksi sitten kuvat sormuksista ja kaulakorusta: 

Sormukset tuli Singaporesta kolmessa päivässä, hintaan 20e.


Korun kääntöpuoli
Kaulakorun nappasin Anikin kautta hintaan 2e.
Anime on mun mielestä tosi onnistunut, vaikka loppu onkin huono. Kaikessa yliluonnollisuudessaan se tempaisee mukaansa ja ainaki on saanu mut toivomaan, että oma elämä ois Soul Eateria :D Oon saanu jo pari ihmistä kattomaan Soul Eaterin ;) Ite kärvistelen mangan suomijulkaisuiden kanssa, koska niitä tulee liian hitaasti...

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kidin aseet

Rupesin sit modailemaan Death the Kidille aseita, heti ku sain ne käsiini. Lähtötilannehan oli tämä:


Pilailupuodista nämä "kaunokaiset" löysin, hintaan 3.90e. Alunperin etsin ihan eri aseita, mutta ne oli jo loppuneet, joten piti tyytyä näihin. Pitihän noita kuula-aseita testata, ennen kuin muokkaan niitä. 8D Ihan kivasti ne ampu, tein maalitaulunkin niille. Pitänee jossain välissä kokeilla, toimisko ne vieläkin. Lopputulos: 


Maalarinteipillä peitin kärjestä kolmion muotoiset alueet, kahvat, piipunpäät ja lippaiden aukot. Vannehopeasprayta päälle, päiväksi kuivumaan ja maalarinteipit irti ja avot! Käytin kyl maalarinteippiä noiden rumien Omega ja Made in China -tekstien peittoon, mut ne teipit jätin ihan tarkoituksella paikoilleen. :D Kahvojen kallot on ihan tavallisesta valkoisesta tarrasta, joihin on tussilla piirretty silmät ja suu.

Ehkä noilla kelpaa lähteä Traconiin ja muihinkin coneihin Kidinä? Ensin päätin, etten Traconiin lähde, mut nyt taas alkaa näyttää siltä, että lähdenkin. Mene ja tiedä, mieli muuttuu vähän väliä! Seuraavaksi pitäisi tehdä Kidin kaulassa oleva pääkallo!

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Yes, my Lord

Sain tossa perjantaina 29.6. (muistaakseni?) katottua Kuroshitsujin loppuun! Ajattelin sit, että voisin vähän turista siitä täällä, vaikkei ketään kiinnostaiskaan >8) Jos et oo Kuroshitsujia nähnyt ja meinaat sen joskus katsoa, niin älähän lue eteenpäin. Jos taas olet nähnyt tai et meinaa katsoa, niin feel free to read. 


Kuroshitsujihan kertoo siis Sebastian Michaeliksesta, joka on demoninen hovimestari ja henkivartija 12-vuotiaalle Ciel Phantomhivelle. Ciel työskentelee kuningattarelle ja johtaa Phantomhiven aatelissukua ja lelu- ja karamelli-imperiumia. Ciel asuu Phantomhiven kartanossa, jossa asuu myös Sebastian, kokki Bardroy, sisäkkö Mey-Rin, puutarhuri Finnian ja hovimestari Tanaka. Neljä viimeisintä ovat sivurooleissa, mutta heitä näkyy silti animessa varsin reippaasti. Heistä ehdottomat suosikkini ovat Finnian ja Mey-Rin! Cielillä on myös todella ärsyttävä tyttöystävä Elizabeth, joka toisinaan osaa olla myös siedettävä.
 
Sitten itse animesta: pidän erityisesti sen musiikeista! Aristokraattinen musiikki on jotenkin niin lumoavaa ja sopii erityisen hyvin kyseiseen animeen. Kuroshitsujissa on kaksi kautta, joista itse pidän ensimmäisestä kaudesta enemmän. Toinen kausi keskittyy mielestäni aivan liikaa Alois Trancyyn ja se päättyy ihan tyhmästi D: Ensimmäinen tässä animessa oikeasti inhoamani hahmo oli Grell Sutcliff (no mm. siksi ku se tappo Cielin tädin, Madame Redin :< ja se oli vaan ärsyttävä.), joka parin jakson jälkeen osoittautuikin varsin vekkuliksi. Myöhemmissä jaksoissa sitten vaan odottelikin, että koska Grell astuu parrasvaloihin. :'D Raukkaparka ei saa Sebastianilta vastakaikua. 

En oikein tiedä, kuka noista hahmoista on suosikkini, kun tykkään monista. Ehdoton kärkikasti on kuiteskin Ciel, Mey-Rin ja Finnian. Sebastian on ehkä siinä neljäntenä, koska se välillä ärsyttää mua. Alois Trancy taitaa kuulua sitten häntäpäähän Clauden kanssa.


Tää aiheutti vähän samanlaisia viboja kuin Soul Eater, eli jaksot loppui liian lyhyeen. Joka jakson loppumisen jälkeen oli "vielä yksi jakso" ja unirytmi sekaisin x 100. Soul Eaterin kanssa tuo oli vielä suuremmassa roolissa ja unirytmi oli vielä enemmän sekaisin...
Nyt ois sit katottavien listassa seuraavina FMA, Hopeanuoli, Bleach ja Tiger & Bunny. Miten saan noi koskaan katottua x_X Varsinkin ku Bleachissa tais olla jotain yli 300 jaksoa?

Täst piti tulla lyhyt postaus, mut hups... :D Ainiin, ostin tänään Death the Kidin asuun kuuluvat aseet 8) Samalla ostoreissulla löysin Soul Eaterin mangan toisen osan <3 Ahmin sitä täällä jo, ja taas pitää venata kaksi kuukautta seuraavaan osaan. :<

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pistoa toisen perään

Mua on purru joku hemmetin öttiäinen.. en tiiä onko se tunnettu lajike, mut joku semmonen kuin Cosplay-kärpänen O.o Kyllähän se on purassu jo ennenkin, nyt vaan huomaan sen erityisesti. Nimittäin tällä viikolla oon joka päivä halunnu väsätä jotakin cossia, eikä loppua oo meinannu näkyä. Varsinkin telkkaria tai jotakin animea katsoessa oon antanu neulan viuhua (käsin ku oon ommellu). Nyt vaan tuntuu vähän tyhjältä, ku tarvittavaa kangasta ei ole, niin ei voi tehä mitään eteenpäin... 

Jonkinmoinen nukke tuli tehtyä ja pieniä "nökiäisiä". Arvaako kukaan mihin noi liittyy? 8D Nukesta ainakin sain kommentin, että näyttää ihan voodoo-nukelta. No, sitä se tavallaan onkin :D Tuli huomattua tota nukkea kuvatessa, että se näyttää kuvassa ihan kamalalta, livenä se on paljon hienompi! Ainakin omasta mielestä, mut keskeneräinenhän se nyt viel tässä vaiheessa on.


Keskeneräinen nukenkuvatus.
Pienet palaset (kuulemma nökiäiset :DD), on tehty ihan tarkotuksella huonoiksi, koska niiden pitäisi hajota, mut en ihan hajoamispisteeseen niitä tehny. Sinistä varten oli pakko tappaa hiirimaton päällikangas. Halusin sinisen, eikä sinistä kangasta ollut muuten saatavilla.


Pieniä palleroita, joiden pitäisi puhjeta.